Zoeken naar intiem haar

Uw zoekactie voor intiem haar leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Didian 56 jaar Limburg - Genk 0478423284
Avondje vrij
Welke leuke dame heeft er zin om morgen (vrijdag 7 juni) na 23u nog af te spreken?... ik ben 1m78.. 74kg.. heel verzorgd type geen BBS.. intiem geschoren.. sportief gebouwd. Mocht dit voorstel jou aanspreken dan hoor ik het graag. Ik kan mij verplaatsen naar jou plaats van keuze. Lieve groetjes  

Avondje vrij
Tom 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Vanavond pijpdate (150€)
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo pijpdate klaarkomen in mond 70 intiem met cd 120 is voor de vlugge beslissers! Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
11 dagen
Andy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Studente gezocht!
Ik ben op zoek naar een studente die graag wil afspreken en gebeft wil worden. Mijn voorstel is het volgende: afspreken op hotel, een babbeltje, een glaasje drinken, ik kleed jou langzaam uit en bef jou tot jij heerlijk klaarkomt. Geen intiem en of andere zaken. Duur van de date ongeveer anderhalf uur. Vergoeding 500 €. Bij interesse mail en wij spreken verder af.  
11 dagen
Rob 47 jaar Limburg - Genk
Financieel extraatje
Hallo dame, bent u op zoek naar financieel extraatje waarbij je ook nog kan genieten? Aarzel niet om me te contacteren. Ik ben zelf verzorgd en intiem geschoren, hygiëne en discretie is belangrijk voor mij. Ik kan niet ontvangen maar ik kan me wel verplaatsen. Oudere dames kunnen zeker ook reageren. Ben niet op zoek naar meerdere contacten, zoek een vast betrouwbare dame om regelmatig mee af te spreken. Geen extremen, pijntoestanden enz... Gewoon elkaar verwennen en genieten. Voelt u zich aangesproken, kan u me steeds contacteren.  
12 dagen
Tim 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studeerpauze
Hoi. Deze verzorgde hoogopgeleide en vrouwvriendelijke man zoekt een avontuurlijke, complexloze studente die tijdens haar studeerpauze graag wat zakgeld had bijverdiend. Ik verwacht geen intiem, wel een leuke babbel en een zachte blowjob. In ruil verdien je 200€ cash. Interesse? Stuur een kort mailtje en wie weet zien we elkaar straks. X  
12 dagen
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ruimdenkende jonge vrouw gezocht voor soft, geen intiem
Ik zou graag afspreken met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft date. Je bent te vinden voor een soft erotisch rollenspel en dit zonder intiem. Graag een vrouw die houdt van een erotisch spel met teasen, laten bekijken en betasten, zich naakt laten bekijken, prikkelende keuring, zich laten vingeren, orale sex,... Intiem contact is niet vereist maar kan eventueel besproken worden als jij wil. Vergoeding tot 300 euro per date van 30-60 minuten. Koppel waarbij de man zijn vrouw voor bovenstaande ter beschikking stelt is ook welkom. Duidelijke afspraken op voorhand maken, maar niet eindeloos mailen. Graag een berichtje indien interesse.  
13 dagen
GraagTraag 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende erodate met stijvolle dame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om komende week een boeiende, ongedwonge datenight te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Qua uiterlijk heb ik geen vast type (alle leeftijden, cupmaten en figuren welkom), maar sportieve en hoogopgeleide vrouwen hebben een streepje voor. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid, safe seks en wederzijds respect. Ik zoek geen professional, wel een tof persoon die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
13 dagen
Jonge man 29 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Voor vandaag
Welke vrouw of koppel doet er een spannend en concreet voorstel voor deze namiddag? Hoe zie ik eruit? 1m82, slank, bruin haar, intiem glad geschoren. Ik hecht veel belang aan veiligheid en discretie. Stuur mij een voorstel en foto, zodat we gemakkelijk en snel kunnen afspreken. Een foto van mij kan dan ook volgen. Hopelijk tot straks!  
13 dagen
Voetjesfan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Footjob
Hallo, ben jij een leuke jongedame (geen pro) met verzorgde voetjes. Ik hou wel van voetjes te kussen, te likken, footjob. Ik zelf ben groot, slank, hygiënisch, intiem geschoren. Karakter is zacht, open, eerlijk. Ook ben ik hoger opgeleid, kan ik verplaatsen en is er een financiële vergoeding voorzien. Heb je nog vragen, stuur maar een berichtje!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9