Zoeken naar dame te

Uw zoekactie voor dame te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Spike_Spiegel 36 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Ik zoek leuke tjjd met 1 of meerdere vrouwtjes
Ik zoek via deze weg in de omgeving van diksmuide een leuke dame of dames die ook net als ik zin hebben in een lwuke tijd en een pleziertje ik vraag geen vergoeding is puur fun en genot En met condoom Zelf heb ik een harige pik en baard maar kan deze best trimmen. Zelf ben ik ook verlekkerd op harige kutjes vind het heerlijk om deze te beffen en te neuken. Dus dames hopelijk tot binnenkort :)  

Ik zoek leuke tjjd met 1 of meerdere vrouwtjes
Bruno 65 jaar Limburg - HASSELT
Heb je het moeilijk om de maand rond te komen ?
ben opzoek naar een slanke dame leeftijd is niet belangrijk om regelmatig mee af te spreken vergoeding overeen te komen. Geen extreme dingen elkaar fijn verwennen. interesse stuur me dan een berichtje Groetjes  
John 38 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Vlaamse dame gezocht
wie heeft er zin om woensdagavond rond 22u af te spreken op hotel? Ikzelf 1m88 79kg Ik heb wel een zwak voor een volle boezem. Doe tevens een voorstel wat je er financieel wil aan overhouden, en wat er kan/mag zodat we er samen een leuke avond kunnen van maken.  
Bert 40 jaar Antwerpen - Ranst
Voeten aflikken
Hoi, ben man van 40, 1m86, 85kg uit Ranst, op zoek naar een meid of dame die haar verzorgde voeten laat aflikken tegen betaling. Ik bevredig mezelf dan graag. Meer hoeft niet. Ik kan verplaatsen, ontvangen, in de auto,… Grtjs, B  
Pierre 56 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 55j man zoekt dominante dame 50, 60,70 plus
Help! Ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Mooie vergoeding voor een dame die mij in de hoek laat staan, op mijn blote billen slaat, mij opdrachten laat vervullen (beffen, masseren,..). Slapping, leiband, vernedering, beplassen,..mag.  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame / meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent mooi slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame / meisje welkom
Gus 36 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Spannende pijpbeurt...
Binnenkort verblijf ik voor een midweek in de Westhoek om enkele bezienswaardigheden uit de Groote oorlog te bezoeken. Welke leuke slanke dame lijkt het spannend om mij daar eens te doen laten ontspannen door een pijpbeurt of meer? Ben zelf een sportieve jongeman van 36, 1.78, donker haar en een ferme pik. Kan er ontvangen of verplaatsen. Fleur jij mijn tripje extra op? ;-).  

Spannende pijpbeurt...
Zel 26 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Blowjob vandaag
Hoi, ik zou graag vandaag nog een (snelle) blowjob krijgen van een dame, enkel pijpen dus, meer hoeft niet. Ik ontvang je bij mij thuis in turnhout hiervoor. Of kom evt tot bij jou. Ik ben zelf slank gebouwd. Vergoeding kunnen we afspreken. Hopelijk tot straks nog!  
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kijken en bekeken worden
Op zoek naar een aangename dame voor een masturbatie date. Nadruk ligt op het masturberen en het genieten van elkaar bezig te zien. Alles in een rustige, ongedwongen en ontspannen sfeer. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Vergoeding voorzien. Tot snel? X  

Kijken en bekeken worden
Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10