Zoeken naar ben wie

Uw zoekactie voor ben wie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
just me 36 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Heerlijk zacht pijpje :) in jou auto.
hi, Gelieve goed te lezen voor u reageert. Ik ben een rustige MOLLIGE dame. Je bent een vriendelijke/ respectvolle belgische man tussen 40 en 60j. U houd van even te ontsnappen aan het gehaaste leven. je houd van een heerlijke zachte blowjob waar geen druk is ben je bij mij aan juiste adres. Hou je van hard en diep dan ben ik dus zeker niet je match. Uiteraard als men afspreekt is het mooi en fris vanonder. Ik vraag 50 euro voor een pijpje met cim (slikken). Kan eventueel topless met wat zoenen erbij voor 70 euro. Ik bied niets meer dus gelieve niet te vragen. Je haalt mij op met de auto we zoeken een rustig plekje. Opik adres geef ik dan ook maar bij een concrete afspraak niet eerder. Geen eindeloos heen en weer gemail. fakers en Zeveraars mogen zich onthouden en voort scrollen.Gezichtfoto alleen maar als jullie hebben gestuurd. Heb je interesse? stel je zelf dan wat voor en welk van de 2 u wenst en wanneer je zou wensen. grtjs  
gisteren
Deepinmouth 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hetero man zoekt man die mijn in mijn mond/keel diep neemt. Betaald
Hetero man zoekt man die me stevig/ruw en diep in mijn mond neemt. Mooi bedrag. Indien uw vrouw/vriendin toekijkt dubbel bedrag. Ben verzorgd en nederig.  
gisteren
Jorik 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
400 € steuntje voor dame of koppel die gezelschap kan geven. Verzorgde voetlover
Man geeft 400€ voor dame of vrouw die me gezelschap kan geven op hotel. Cardate kan maar hotel is aangenamer. Ik ben een voetlover/voetlikker. Dames van 21 tot 60 of koppels.  
gisteren
Yves 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische Naaktfotografie
Ben een amateur fotograaf Ik ben op zoek naar vrouwen en/ of koppels die zich naakt willen laten fotograferen. Buiten het soft erotisch naakt zou ik ook enkele gewaagdere foto’s willen nemen, natuurlijk in samenspraak. Alles kan, niets moet. Ik zou deze ook eventueel naakt kunnen nemen. De foto’s zijn voor eigen gebruik en zullen nooit openbaar gemaakt worden. Ouderdom of figuur zijn niet belangrijk. Moest het echt klikken kunnen we misschien verder gaan .Je moet wel kunnen ontvangen. Ik kom uit de omgeving van Antwerpen. Ik ben bereid een vergoeding te geven in overleg over het bedrag. Gelieve niet te antwoorden als je een faker bent of mij wil doorverwijzen naar een malafide website. Ik ben eerlijk en betrouwbaar, verwacht dan ook hetzelfde van jullie. Interesse mail me dan snel.  
Ian 62 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven.
Ik zoek een vrouw die mij een intieme scheerbeurt wil geven. Scheren van mijn eigen schaamhaar lukt niet zo goed. Ben een alleenstaanden man van 62. Toch heb ik niet dat gevoel en schatte ze mij jonger. De vrouw moet wel naakt zijn bij de scheerbeurt. Figuur en ouderdom van de vrouw is niet zo belangrijk. Wanneer het klikt, kunnen we misschien verder gaan. Ik kom uit de omgeving Antwerpen. Ze moet me wel kunnen ontvangen. Ik ben bereid een vergoeding te betalen. De vergoeding wordt bepaalt met onderlinge afspraak. Fakers of vrouwen die mij aan het lijntje willen houden of naar een andere website willen laten surfen, zich onthouden AUB. Conclusie betrouwbare en eerlijke vrouwen, zijn altijd welkom. Zie je dat zitten. Contacteer me dan snel. Grts Ian  
Rosalie 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap tijdens een lekker etentje
Heyhoi! Ik ben een sociale 22-jarige studente die graag wat nieuwe restaurants/koffiezaken zou proberen. Daarom bied ik mijn gezelschap aan bij een leuk diner of een goed gemaakte latté. Alleen is niet zo leuk natuurlijk.Ik ben niet geďnteresseerd in intimiteit noch seks. Stuur me gerust een berichtje bij interesse ;)  
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo 70 pijpdate klaarkomen in mond intiem met cd 120 geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!!  
Rene 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Eenzaam
Mindervalide man Ik ben een man met een lichte beperking van 56 jaar. Ben op zoek naar een vrouw om tegen betaling nog eens intieme momenten te mogen beleven. Leeftijd en uiterlijk niet zo belangrijk. Welke vrouw komt met een leuk voorstel? 200 EUR voor een uurtje.  
Mastet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
Mevrouw of juffrouw ben je stout geweest? Verdien je straf? Wel, ik kom je straffen. Je krijgt kletsen op je blote poep, ouderwetse billenkoek. Uiteraard speels en stop betekent ook stop. Als ik vind dat je voldoende bent gestraft, bedank je me en pijp je me. En jij krijgt van mij uiteraard een aardige zakcent omdat je zo flink bent geweest. Bij interesse... Mail me snel met een fotootje!  

Mevrouw of juffrouw, ben je stout geweest? Dan verdien je kletsen op je blote poep! En extra €€€
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10