Zoeken naar vrouw sub

Uw zoekactie voor vrouw sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een toffe trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel.  

lekkere massage en trio
thibeau 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht
Top happy singel zoekt een slank koppel uit zijn buurt. Ik ben e toffe mens en aangename dater. Discreet en verzorgd. Liefst mensen die iemand vast zoeken. Ik ben licht bi. Maar zoek vrouw centraal. Variatie kan natuurlijk:)  

Zoektocht
Bert + vriend 35 jaar Limburg - Paal
Ik (+misschien een vriend) zijn opzoek naar een cuckold/trio koppel
Hallo cuckold/trio koppel. Mij even voorstellen, ik ben een vlotte open en spontane jonge hetero single met een stoet kantje. Ben goed geschapen, groot uithoudingsvermogen en kan meerdere keren achter elkaar klaar komen. Ben niet rap verlegen en zeer ondernemend. Ben voor dit weekend of begin volgende week opzoek naar een actief koppel voor een je raad het al een cuckold/ trio date, vrouw gericht waarbij veel kan niets moet. Het koppel dat mijn voorkeur geniet is niet ouder dan mij, heeft uitgesproken interesse in xl pleasure (zij dan toch), trio en of cuckold. Is niet vies van sperma, en houdt ook van stevige porno actie. Dan kan je mij mailen met korte omschrijving van jullie en wat jullie juist zoeken, wat kan en wat niet, en foto in bijlage. Altijd antwoord terug. Geen bi dates, geen+45 jarige. En misschien heel misschien krijg ik mijn vriend wel mee voor extra stootkracht en het betere spuitwerk... Grt en hopelijk vind ik rap het juiste koppel  

Ik (+misschien een vriend) zijn opzoek naar een cuckold/trio koppel
Frank 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Trio
Zoek koppel waarbij ik met toestemming en in het bijzijn van beiden de vrouw centraal wil verwennen, voorspel beffen, vingeren... leeftijd onbelangrijk, wel verzorgd en normaal gebouwd Ben slanke man, 1,71 m, 70 kg en 17 cm. Zeker antwoord en wel kunnen ontvangen of locatie.  
Toerist 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Morgen, vrijdag 31 mei, overdag, bij jullie?
Welk gewoon, tof, ruimdenkend koppel (18 tot 65j) nodigt morgen (vrijdag 31 mei, tussen 10u en 15u of tussen 18u en 20u) deze charmante, geile toerist (hetero, 1m80, 65kg, 20 echte cm in de boxershort) uit voor een ongeremde vrouwgerichte trio of cuckolddate?  
Will 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met heteroman
Ik zoek een koppel waarbij de man ook hetero is om een leuk trio te beleven, vrouwgericht. Ik ben Vlaams, sportief gebouwd en heb ervaring met trio, cuckold..  

Trio met heteroman
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
Derk en Peter 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Orgasme verzekerd. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Glenn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een vast koppel
Heey, ik ben een 40jarige man uit antwerpen stad, ben 1m78 en weeg 71kg, heb bruin haar en blauwe ogen, ik ben beleefd en lief en zachtaardig en respectvol. Ik doe alles wat een vrouw graag heeft en me laat doen en ik lik heel graag en zou graag in contact komen met een koppelvoor vast contact (leeftijd speelt geen rol en mag ook van vreemde origine zijn) hopelijk tot hoors groeten  

Zoek een vast koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10