Zoeken naar een mooie

Uw zoekactie voor een mooie leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 36 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bicurious
Heb er lang over nagedacht en gefantaseerd en twijfel nog…. Maar toch waag ik het dit zoekertje te zetten. K ben een sportieve niet onknappe hetero kerel die stiekem opgewonden geraakt door een mooie, slanke onbehaarde man. Nu ben ik op zoek naar zo iemand om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden, volgens een bepaald scenario. Ik zou graag geblinddoekt en ev vastgebonden met me laten spelen. Zo kan ik niet tegenstribbelen of van gedachte veranderen. Heb geen ervaring met mannen, maar met mij spelen, jou harde in mijn mond duwen zou ik geil vinden. Kontje is heel strak en maagdelijk, dus neuken zal niet gaan vrees ik…. Welke slanke, onbehaarde knappe kerel of koppel ziet dit zitten? Niet te oud a.u.b… Graag reactie met foto en scenario om mijn laatste twijfels te overwinnen. Mvg Kurt  

Bicurious
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend voor leuk koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. Zoals op de foto,een mature dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje .  

Huisvriend voor leuk koppel
12 dagen
Pro fotograaf 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute fotoshoot
Heb je ook een geheime fantasie waarbij je als vrouw (of koppel) mooi in beeld gebracht word door een professionele fotograaf. Tijdens de shoot word je opgewonden van de mooie beelden en daag je de fotograaf uit. Je laat je meest sexy kant zien en tast de grenzen af, merkt dat je mij als fotograaf uit mijn concentratie brengt en vraagt om je te helpen met je lingerie. ik raak je zachtjes aan en je laat merken dat je dit wel bevalt …we bouwen de spanning verder op tot je me vraagt om verder te gaan waarna we de shoot laten overgaan in een geile sexdate…. Ik kan ontvangen en discretie is gegarandeerd. Interesse mail dan snel met wat info over jou (julie) en hoe je dit zelf ziet.  
Xander 45 jaar Antwerpen - Brecht
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van begin 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Ik ben ingeënt tegen Covid. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Bull 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond
Welk koppel zoekt voor vanavond nog een sportieve kerel van 50 jaar (1m76, 74kg,17cm, intiem geschoren) voor samen een paar heerlijke uren te beleven. Lekker deze mooie dag afsluiten op een gepaste manier ;-) Trio, mvm, mmv, cuckold, massage,..... Trefwoorden: Hygiëne, respect, discretie, lust,lingerie, heels, bull,.... Ik kan ontvangen in Antwerpen stad of ik kan ook naar jullie toe komen. Mocht er interesse zijn in een massage?! Ik geef professionele ontspanningsmassage/yoni massage ! Groetjes, B  

Vanavond
Ray 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Date
Groot geschapen en athletisch gespierde vlotte man zoekt een fun date. Ingerichte massage ruimte, mooie locatie met privé parkeerplaats. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informatie. Leeftijd speelt geen rol.  

Date
15 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Niet rokers koppeltje, slank leeftijd noiet van belang
Hoi gezocht slank niet rokers koppeltje , ik verwen jullie beide graag oraal , ben hetero bi . Ikzelf vind vrouwen geweldig maar pijp ook wel is graag wederzijds met een mooie slanke man. Eventueel samen met de vrouw des huizes je man klaarzuigen. Wat zoek ik verder , alleenstaande slanke vrouw of man , niet rokers voor meer info mailtje laten.  
18 dagen
Loyalehuisvriend 57 jaar Antwerpen - Lier
Loyale huisvriend
Tof dat jullie dit lezen , ik ben nmlk op zoek naar 1 (!) vast koppel voor een langdurige vriendschap. Zelf ben ik een vlotte,aangename man , 50+ , hetero, ervaren,discreet,loyaal aan 1 koppel ,sportief , gesterriliseerd, goed voorzien, ruime fantasie, niet roker, gezond en zoek een koppel dat vriendschap ook belangrijk vindt en waarbij de dame centraal staat . Graag een koppel tussen 45 en 65 . Een koppel waarvan de man graag toekijkt of waarvan hij zelf moeilijk kan presteren of waar hij cuckoldgevoelens heeft is meer dan welkom . Uiteraard is een koppel dat houdt van triosex met eenzelfde extra man ook super welkom . Het is de bedoeling om zeer regelmatig af te spreken zodat we een mooie vriendschap kunnen opbouwen. Reacties graag met wat uitleg over jullie en jullie wensen/verwachtingen en minstens een foto van de dame . Hopelijk tot snel …..  
19 dagen
Threesome 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Trio gluren in de natuur
Welk koppel heeft er ook zoveel zin met dit mooie weer? Wie zin in een trio in de natuur? Of welk koppel wil zich laten begluren? Doe een voorstel. Looks en leeftijd geen belang. Ikzelf ben hygiënisch en discreet.  
Buiten genieter 49 jaar Zeeland - Hulst
Buiten
Goedemorgen,vandaag nog een mooie dag om buiten wat spannends te doen. Wie van jullie heeft hiet ook zin in ? X  

Buiten
  1   2   3   4   5   6