Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Demy 55 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Elkaar lekker verwennen
Hi leuke koppels, Zal ik mij even voorstellen ik ben een nette man van 55j die graag een date zoekt met een leuke koppel. Ik ben 1,78m, 88kg, sportief,intiem geschoren en lekker geschapen .Tevens heb ik een goed luisterend oor en ben warmhartig persoon.Ik ben verzorgd, vrouwvriendelijk, discreet en respectvol! Ik hecht veel belang aan vriendschap,wederzijds respect, discretie & hygiene. Een dame komt op de eerste plaats bij mij ,de dame laten genieten met een heerlijke ontspannende massage en een sensuele Yoni massage en meermaals lekker laten klaar komen dat is de intentie. Kijk uit naar jullie reactie . Wensen jullie meer info of foto’s aarzel niet om te vragen. Vriendelijke groetjes Demy  

Elkaar lekker verwennen
Huisvriend 54 jaar Antwerpen - Herselt
Samen de dame verwennen.
Op zoek naar koppel waar de dame graag geniet van meer dan 1 man. Kan gaan van cuckold koppel waar de dame zich wil laten verwennen voor de ogen van haar man tot een fijne vriendschap om te genieten met ons drie. Bedoeling is van gezellige avonden samen door te brengen en niet dadelijk een vluggertje. Uiteraard is de juiste klik belangrijk.  
Your man 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Don't pass me bi!
Hi daar...je zoekt een fijne, verzorgde kerel om samen die ontembare vrouw van je nog eens lekker te geven wat ze nodig heeft. Maar eigenlijk hou je zelf ook van een paal tussen je lippen, een tong die je ballen likt terwijl je je vrouw neukt, een mond die je pijpt terwijl zij op je gezicht zit. If so moeten we elkaar dringend leren kennen: de kans is reëel dat we zeer complementair zijn. Leeftijd is voor mezelf minder belangrijk, goede hygiëne, respect en een aanvaardbare BMI dan weer wel. Tot snel?  

Don't pass me bi!
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken? Of een koppel die bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. Zoals op de foto,een mature dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje .  

Huisvriend
Sam 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Erotische masseur zoekt koppel
Ik wil me graag voorstellen, jonge man van 36 uit het Antwerpse 182 normaal gebouwd en een eerlijke 17cm. Heb al redelijk veel ervaring in het swingerswereldje. Ik masseer heel goed en doe dit graag als voorspel, beschik over een goede uithouding wat ook niet onbelangrijk is. ik ben zeer discreet eerlijk en geduldig. Het is belangrijk voor mij dat de koppel des huizes een unieke believing meemaakt ! Ik kan me vlot en snel verplaatsen  

Erotische masseur zoekt koppel
Ikke 50 jaar Limburg - Zutendaal
Jacuzzi date
Hallo, ik Ben een verzorgde man van de regio Zutendaal/Lanaken. 1m88 groot en weeg 82kg. Niet roker. Hygiene en respect voor elkaar vind ik zeer belangrijk. Welk net / eerlijk Koppel wil mee genieten in de jacuzzi met een glaasje ? Bij interesse of vragen laat het maar weten. Reacties met duidelijke omschrijving en foto worden beantwoord . Liefste groetjes  

Jacuzzi date
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Vincent 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sauna
Op zoek naar iemand of koppel om mee naar een privésauna te gaan. Dit kan eventueel met badkleding. Looks en leeftijd niet van belang, aangenaam gezelschap wel. Ontspanning is de hoofdzaak, meer kan maar dat zien we wel. Voel je je aangesproken, laat snel iets weten.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Wijnegem
op zoek naar een leuk koppel
Hey, ik ben Tom 35 jaar en ben op zoek naar een aangenaam koppel dat graag een lieve rustige man wil ontvangen. zelf ben ik iemand die respect laat primeren naar zowel man als vrouw en vind communicatie zeer belangrijk. Genot van de vrouw komt altijd voorop. ik ben misschien wel geen model maar als je iemand oprecht zoekt waar je op kan vertrouwen dan hoop ik dat u toch mij een kans wilt geven  

op zoek naar een leuk koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10