Zoeken naar voor verwennen

Uw zoekactie voor voor verwennen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 51 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Uitwaaien aan het zeetje
Wie zou me kunnen ontvangen om jou te verwennen? Ik pijp heel graag, krijg graag zaad op me gespoten,moeten naakt zijn bij iemand. Misschien ook eens experimenteren met mondgag. Ik ben biman geen baard of snor niet roker. Geen geneuk.  

Uitwaaien aan het zeetje
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een verzorgd kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Ik ontvang vanaf 14u.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje
Dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken... geen tongen neuken dus je weet wat ik zoek .. liefst in de regio en bij klik regelmatig..174-86-50 . 18_5  

zoekt pijpsletje
Ana 83 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie komt mij verwennen
He jonge mannen in Brugge , wie heeft interesse en de nood om verwend te worden en verwennen met een man met stoma . zeer hygiënisch ingesteld en geen buitensporige seks en zacht ingesteld en de wil om te genieten dat morgen namiddag te Brugge . Enkel SMS met vermelding van uw wensen en foto. Geen financiële bedoeling en eerlijk.  

Wie komt mij  verwennen
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen nu of vanavond
Goeiemiddag ik m73 slank geb kort bruin blond h bi top 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik pijp en slik jullie zaad ik kan nu ontvangen en deze avond ook iemand zin ? om elkaar te verwennen dan hoor ik het graag mvg  
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Genieter 53 jaar Antwerpen - Lier
Iemand zin nu om mij wat te verwennen?
Kom maar lekker genieten van mijn mooie kleine piemel. Ik zoek iemand die dit met passie doet tot ik klaarkom. Niet rap rap. T3/188/95/13×5  

Iemand zin nu om mij wat te verwennen?
Bi Boy 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpgrage maagdelijke bottom
Hoi, iemand uit de nabijheid die hem vandaag wil laten verwennen ? Jij kan ontvangen en zonder veel woorden verwen ik jou tot je alles op me spuit. Wil je mij ontmaagden dan is dat ook bespreekbaar. No fake. Ben jij diegene die me zijn zaad geeft ?  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en te neuken na een goede pijpbeurt. Ben zelf een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10