Zoeken naar te weinig

Uw zoekactie voor te weinig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil stevig genomen worden wie wil
Niemand die kan ontvangen en mijn kont stevig wil nemen? Heb weinig grenzen slik ook wanneer het klikt. Zoek iemand die graag een lekkere kont neukt en meer. Een man die mij wil opleiden als prive slet is mogelijk. Hou van pijpen, speeltjes en naakt zijn. Ook mijn kont vingeren en rimmen. Dit is een oprecht zoekertje! Wie wil dit ook? Kan verplaatsen!  
ik jl 52 jaar Limburg - Lummen
vanavond lekker pijpen en meer
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

vanavond lekker pijpen en meer
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
lucky 52 jaar Limburg - Lummen
morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgen avond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Pijpertje of top gezocht vanavond
Ik vertrek vanavond rond 20u in wetteren richting Wichelen. bij wie onderweg of in de buurt van wichelen mag ik stoppen voor een snelle pijpbeurt en/of rimbeurt? Als je een top bent, een snelle neukbeurt. Niet teveel gebabbel, toekomen, broek uit en jij pijpt en/rimt/neukt (safe!) mij. Zelf blijf ik passief al kan een verdwaald handje wel eens mocht je dit willen. Geen gekus of geknuffel. Zelf ben ik 174 77 kg kort bruin haar, volledig intiem geschoren, 39 jaar, 16cm en weinig ervaring. Jij bent graag max 45 en normaal/slank gebouwd. Graag een mailtje met je stats en voorstel. Wie weet tot straks  

Pijpertje of top gezocht vanavond
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Ward 53 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Morgen om 9u naar de hubo
Ik ben een bi man met zeer weinig ervaring. Enkel Morgen om 8u Maar ik zou graag eens een man een lekker massage van kop tot teen voor en achter geven. Ik doe dat naakt . Wie kan mij ontvangen en heb olie . Je zal er zeker van genieten. Je ballen en pik en je anus zal zeker lekker verwent zijn Geen fakkers enkel sturen dat je in de korte omgeving van stekene ben  
10 dagen
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Maandag ochtend . Kan ontvangen
Hoi, Wie zinn in slanke sportieve bi man uit Melsele? 1.84 77kg en 18*5 versa ingesteld. Kan ontvangen, den enkel tot 55 jaar , sportief en weinig behaard. Wie zin in geile ochtend? Antwoord met foto is altijd reactie terug. Antwoord terug voor maandagochtend 8.30 indien interesse  
10 dagen
Onderdanige zoon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatig plezier
Hallo daddy´s Ik ben een 32 jarige man die opzoek is naar een aangename oudere man. Niet alleen leuke en harde seks maar ook voor een leuke babel met een koffietje... Ik sta voor heel veel open en ken weinig taboes. Ik pijp zeer graag en heb graag iets in mijn kontje ;) Open en duidelijke communicatie zijn zeer belangrijk voor mij. Spreekt dit u aan laat dan gerust een berichtje achter, dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Hopelijk tot gauw. Xxx  
10 dagen
virgin 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een slanke onbehaarde virgin met een last minute idee?
Good evening, Ik 42, slank, 1m75. Maagd op vlak van man man contact. Sinds enige tijd de fantasie die groeide door een toevallig voorval om toch eens soft af te tasten met een man die weinig of geen ervaring heeft. In mijn fantasie gaat dit om een jonge, slanke en onbehaarde jongen. Graag foto, stats en uw idee hoe je dit eerste moment zou willen laten verlopen ;-)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10