Zoeken naar pik je

Uw zoekactie voor pik je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
Jan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Waar kan ik langskomen
Om je te gebruiken. Jij zit naakt geblinddoekt klaar. Deur om een kier. Ik kom binnen kleed me uit en duwt mijn pik in je mondje. Daarna neuk ik je en spuit ik in je kontje of mondje. Mij rimmen mag ook Laat maar weten waar en wanneer.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Heb zin in sex ik kan ontvangen
Bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.4 zeer hygiënisch wat wil doe is Rukken pijpen ballen zuigen en tepels kontje word niet vergeten neuken kan ook maar moet niet  

      Heb  zin in  sex   ik  kan  ontvangen
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Jonas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
zoek bi man niet verwijfd normaal gewicht met mooie grote geile pik voor soft fun,niet in a hurry of wie enkel snel zn zak leeg wil en weer weg, tussen 25-45 j, vertel sowieso in paar zinnen voldoende over jezelf en hoe je bent in bed, je maten,en toon foto met iets van torso/lijf en zeker ook stijve dicpic..  

ik ontvang vandaag maandag 26 voor geile pijp- en rukdate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10