Zoeken naar oudere

Uw zoekactie voor oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Toppi 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar lekkere man
Hey ik ben 42j zuiders bi.van Antwerpen centrum. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz... Oudere senioren kan ook.  

Opzoek naar lekkere man
Joris 64 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
70+met lust en verlangens gezocht
Ik zoek een oudere man om samen van het leven te genieten. Laat me weten wat je wensen zijn voor onze toekomst, hoe we te werk kunnen gaan om regelmatig gezellig samen te kunnen zijn en onze fantasieën werkelijkheid te laten worden. Ik kan niet ontvangen. Ik sta voor veel open, ben speels en geil. Je uiterlijk of handicap zijn niet van belang, wel je ingesteldheid. Graag antwoorden met duidelijke wensen.  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie wil gepijpt worden ?
Je moet kunnen ontvangen , ik pijp , ballen likken en slikken of stel je senario voor . Jij blijft passief en geniet Hygiene en discretie vereist Oudere zeker welkom  
Bi31 31 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi voor oudere daddy
Ik 31/176/90/16 zoek een lekkere daddy die mijn mondje en kont wilt berijden. Jij moet kunnen ontvangen of samen naar motel te Bekkevoort Doe me een heet voorstel en wie weet tot svs  
Cumdump 44 jaar Antwerpen - Stabroek
Slet op zoek naar oudere
Ik zoek een oudere en/of chubby man die me op regelmatige basis gebruikt als zijn slet. Ben onderdanig en hou van zaad. Ik ontvang of verplaats. Hopelijk komt er hier iets uit de bus!  

Slet op zoek naar oudere
30j penispomp 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
30jarige jongen zoek oudere man voor penispomp seksfun
30jarige bi jongen niet onknap Zoek oudere gay of bi man die een kinky penispomp dzte wil doen. Elkaar lang en hard oppompen en dan samen geil spuiten  
30j penispomp 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
30jarige jongen zoek oudere man voor penispomp seksfun
30jarige bi jongen niet onknap Zoek oudere gay of bi man die een kinky penispomp dzte wil doen. Elkaar lang en hard oppompen en dan samen geil spuiten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10