Zoeken naar oude*

Uw zoekactie voor oude* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jos 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
senioren
Welke hetero senioren 65 tot 80 en ouder willen graag sexplezier en worden eens graag gepijpt ? Niet rokers en geen baard of tatoeages maar wel een eikel die bloot kan. Je mag passief blijven en ik pijp en lik je pik en ballen tot je je zaad in mijn mond schiet. Ik kan thuis ontvangen.  
Peter 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bottom zoekt
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wel al heel lang eens geneukt worden. Ik zoek een senior top. 60 plus en ouder. Wie wilt me laten ervaren hoe dit is. Bij klik kan vaker. Ik doe geen car of buiten date en kan niet ontvangen. Ook iemand met een speciale locatie mag reageren. Ik word opgewonden van bepaalde locaties. Zoals een boerderij. Stallen. Een kelder box. Ook ben ik in voor twee tops die me willen gebruiken. Ik beantwoord alleen reacties met pik en lichaam foto vanwege teveel fakers die reageren  

Bottom zoekt
fred 61 jaar Antwerpen - Herenthout
cardate om me te laten pijpen tussen 12 en 15u
ik zoek iemand die me wil pijpen deze middag , cardate of jij ontvangt , ik wil jou ook wel pijpen als je dat wenst , ouderdam geen belang , (21tot80 )  
Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sekscinema Dampoort Gent
Ik laat mij betasten door oudere mannen in de sekscinema Dampoort in Gent. Liefst langs vanachter over mijn kontje wrijven dan je hand naar voor tot dat je mijn keiharde pik voelt. Dan mijn broek naar beneden trekken. Ik laat mij gewillig pijpen. Ik ben daar heel de namiddag. Wie komt er af.  

Sekscinema Dampoort Gent
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60 date
ik zeer onbehaard en passief wil graag eens gapijpt worden door een opa die ervaring heeft in pijpen en graag zaad slikt ook zijn er hier geile oudere die dat willen  

zoek geile pijp senior+60 date
Petra 45 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil pijpen en meer
Ik ben een travje uit Lokeren en zoek een leuke top die ik lekker mag pijpen en die me daarna eens lekker wil neuken. Oudere mannen zeker welkom en veel kan. Ik kan enkel ontvangen niet verplaatsen grt petraxxx  

Ik wil pijpen en meer
Jan 55 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek senior 60+ 70+
ik (55j 1m83 75kg) zoek een oudere man die kan ontvangen waarmee ik met mijn bi-verlangens (versa) eens in de praktijk kan brengen (betasten, aftrekken,pijpen,...).  
Bert 28 jaar Limburg - Beverlo
Struizere jongeman 28 (top) zoekt pijpdate of meer met trucker
Struizere jongeman 28 (top) zoekt pijpdate of meer met trucker of oudere man die op parking wil afspreken. Zelf hou ik van pijpen maar ben voor de rest top  
Bram 25 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Jong opzoek naar date met ouder
Hey, ik ben een jonge bi gast die opzoek is naar fun. Ik hou van rukken, pijpen, gepijpt worden, neuken en het liefst geneukt worden. Ik ben opzoek naar een trans of man, liefst ouder dan 40. Ik kan me verplaatsen in een straal van max 20 km. Hygiëne is ook zeer belangrijk!  
Onervaren44 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Onervaren zoekt dominant 55+
Onervaren man 44, m70, 73kg, kort haar/normaal gebouwd, zoekt dominante oudere top - voor regelmatig. Zelf heb ik geen taboes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10