Zoeken naar men lichaam

Uw zoekactie voor men lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patiënt 59 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Patiënt op zoek naar een dokter
Deze patiënt van bijna 60 is op zoek naar een dokter die mij kan ontvangen in zijn praktijk voor een grondige keuring, waar de aandacht gaat naar lul, ballen en het anaale gaat. Ik ben een verzorgde man, 1.88/95/16 weinig tot geen lichaamsbeharing en intiem glad De (nep)dokter is verzorgd en kan ontvangen in of rond Zemst, is slank tot normaal gebouwd en heeft een wat perverse of kinky kronkel. Veel kan maar niets moet, Zolang we er beide maar plezier aan beleven, een meermaalse consultatie is mogelijk.  

Patiënt op zoek naar een dokter
Boy-33 33 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Masseur gezocht
Iemand in de buurt die goed kan masseren en die weet wat hij doet? Liefst het volledige lichaam. Als dan niet met een happy ending. Mijn stats zijn 33-170-75-18. Ik verplaats me.  
Jan 28 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Jonge onderdanige bot zoekt oudere top
Ik 178 84 gespierd lichaam zoek een oudere top die me lekker hard wil neuken als je leuke fantasieën hebt stuur ze maar Kan ontv/ verpl Bdsm kan ook  
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond! Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook of andere fantasieën. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een wellness en ingericht, jacuzzi, sauna. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
pieter 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
genieten
ik ben op zoek naar iemand die kan ontvangen waar we samen rustig kunnen genieten van elkaars lichaam en zeker het lekkerste stukje van de man zalig genieten van elkaar met respect voor elkaar . ben benieuwd of ik dat hier nog kan vinden  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
^^§§ 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Gezocht
Ik zoek een jongeling tussen de 20 en de 30, sportief, niet roker , intelligent, volgzaam voor ontmoetingen op regelmatige basis. Slank lichaam.  
Jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
2 bottom senioren zoeken senior top (zoveelste poging)
Twee bottom senioren zoeken top senior voor uitgebreide lichaamsmassage met stevige neukbeurt. Fakers gelieve zich deze keer te onthouden. Reageer enkel wanneer je zinnens bent je engagement ook echt na te komen.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10