Zoeken naar meerdere

Uw zoekactie voor meerdere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 53 jaar Limburg - HASSELT
graag voor regelmatig
een man, jongen (+18) of meerdere. Deze 53 jarige is een onderdanige slet die graag pijpt. Ik hou van een facial, ook in mijn mond, ik slik alles.. ook te vinden voor anaal (ik ben bott) Ik hou ook van kinky (mij vastbinden, kaarsvet, plas enz. Graag een berichtje terug met wat jij graag wilt. Groetjes  
Hans 52 jaar Antwerpen - Zoersel
Rij morgen vrijdag naar Zoersel
Ik kom van Heist op den Berg en rij morgen voormiddag naar Zoersel via Herenthout. Waar mag ik binnen wippen om mij te laten onderspuiten? Ik krijg graag zaad op mij gespoten, ook door meerdere. Ik Pijp lik tong indien gewenst. Kan ook in vooraf besproken rollenspel waarin ik jou dienaar ben. Ik getrimt, geen baard of snor niet roker. Geen anaal!  

Rij morgen vrijdag naar Zoersel
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom ontvangt en zoekt dominante top
Ik kan ontvangen in Antwerpen en ik zoek geile lullen die mondje of kontje goed doorneuken en in mijn mondje of kontje klaarkomen als je meerdere keren kunt komen kan alle twee natuurlijk hopelijk tot zometeen  
ben 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
BiM54, spermaslet
m 54 178 80 16x4 onderdanig lust zaad en plas, mag met meerdere ook cpl, hou van naakt outdoor. veel kan  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge slet wilt meerdere mannen pijpen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
bare arab zaad gezocht
welke Arab top xxl met hoog libido en veel romig zaad zoekt sletje om zeer regelmatig te gebruiken, te berijden en zijn zaad diep te spuiten. Meerdere kan.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arabb top, met forse lul, hoog libido en veel zaad zoekt bare slet om mogelijks regelmatig te vullen met zijn vruchtbare lading zaad? Mond en kont kunnen geneukt worden. Ook mogeliijks voor meerdere.  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Wie zoekt ook naar seksmaat
Wie interesse om wekelijks af te spreken voor real seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar. Gsm nr. is ENKEL SMS en WhatsApp is enkel tekst of foto. Hou daar rekening mee.  

Wie zoekt ook naar seksmaat
ik jl 52 jaar Limburg - Lummen
vanavond lekker pijpen en meer
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

vanavond lekker pijpen en meer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10