Zoeken naar mannen thuis

Uw zoekactie voor mannen thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
Seb 44 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Gay? Bi? Hetero ? Getrouwd? Niet out ?
Bottom zoekt contact liefst op regelmatige basis met getrouwde mannen om geile momenten te beleven! Zoek jij een verzetje, liefst op regelmatige basis, drop me a line ! Veel kan niks moet 😁  
Geilierd 26 jaar Antwerpen - Kontich
Ik ben versa en wil vnvond fun wie wil ? Wil ni teveel mailen
Wie wil neuken of geneukt worden ? 1m72 en 72kg . Ik zoek enkel geschoren propere mannen. Fris gewassen. En alles veilig. Stuur me enkel als u vanavond wil cardate of me ontvange .  

Ik ben versa en wil vnvond fun wie wil ? Wil ni teveel mailen
toyboyke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
daddy die me wil opleiden
hoi, daddy gezocht die me wil opleiden als slaafje voor zichzelf of andere dominante mannen, die me voorstelt aan zijn perverse vrienden, meeneemt naar sauna's of uitleent als toyboy. Ik ben 35/187/80 sportief gebouwd en onderdanig, exhibitionistisch ingesteld, maar graag wil ik mn grenzen verleggen. Anale training, deepthroat, outdoor sex of cardates. ik kom graag op auditie om te tonen waar ik nu al sta.  

daddy die me wil opleiden
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Bi-42 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bicurieus
Iemand die mij morgenvoormiddag zou kunnen ontvangen in de omgeving van Lede? Heb weinig ervaring met mannen, maar sta voor veel open. Bij voorkeur (een rollenspel met) iemand dominant. Doe maar een voorstel.  
Ik zuig graag 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
Mannen vanaf 40 j tot 70
Soft ik pijp je leeg slik nu passieve man ook welkom nu 175 57j foto van je pik aub  
Constant geil 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sexting
Ik ben een mollige 40jarige man die constant lekker geil is en lekker zin heeft om lekker geil te chatten. Misschien later meer maar dat kan ik niet beloven. Ik heb pas ontdekt dat ik opgewonden geraak van mannen. Daarom wie wil er mee geil doen, lekker mekaar opgeilen met foto’s en filmpjes van ons rukken.  
Ivan 51 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
(Meerdere) pijpen en zaad toegespoten krijgen
Ik verplaats morgen overdag. Wie ontvangt mij ? Car of kamer waar ik mannen opwacht. Oraal, tongen, likken pijpen (pis). Iemand geil scenario ?  

(Meerdere) pijpen en zaad toegespoten krijgen
Lennie 23 jaar Antwerpen - Hulshout
Date in het weekend
Deze onervaren 23 jarige volslanke jongen zoekt een man om mee te genieten. Ik ben opzoek naar een man van 45+, uiterlijk geen belang die mij wil begeleiden in de wereld van seks tussen mannen. Ik sta voor veel open van tongen tot pijpen tot ... ook voor dingen zoals bondage en plas sta ik open. Ik zoek iemand die kan ontvangen in het weekend.  

Date in het weekend
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10