Zoeken naar lie*

Uw zoekactie voor lie* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Anon 26 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Samen rukken?
Hey, ik ben 26 en op zoek naar een rukbuddy om mee naar hentai of porno te kijken en samen/elkaar af te trekken. Ik heb wat speeltjes en kan ontvangen in Tienen. Wat we allemaal doen valt nog te bespreken ;) Stats zijn 182cm, 15cm, 100kg Reageer met stats en/of pic en waar je allemaal goesting in hebt, liefst niet ouder dan 30  
Tom 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Spuiten
Wie komt er mijn ashley roose mastrubator eens volspuiten terwijl ik toekijk in de zetel ? :) liefst max 36 jaar  

Spuiten
Remco 50 jaar Limburg - Hamont-Achel
Bischierig49
Goedverzorgde man van 49/174/84/16 gehuwd en onervaren, zoekt een liefst eveneens bij of bischierige man, die kan ontvangen, om eens samen naar geile filmpjes te kijken, en dan samen te rukken bv. Hygiëne en discretie zijn zeer belangrijk. Liefst een beetje in de buurt van hamont/budel. Eventuele andere voorstellen welkom.  

Bischierig49
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Voor vandaag of morgen
Ben een heteroman maar soms ook een geil bottomsletje wie kan me ontvangen voor geile sex een heet geil scenario veel mogelijk liefst nie te ver van hulste reageer met wa uitleg tot zp xx  

Voor vandaag of morgen
Ervaring zoekend 36 jaar Antwerpen - Mechelen
Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
Ik zoek deze nacht nog een lekkere pijpbeurt! Liefst iemand die ervaren is en een jongere onervaren man kan geruststellen. Ik ben feitelijk hetero, maar heb ook een voorliefde voor lekkere stijve lullen. Heb jaren geleden in mijn tienerjaren hier weliswaar ervaring mee gehad en tot dusver moet ik zeggen dat ik de beste pijpbeurt ooit van een man heb gehad. Ookal heeft die ervaring mij ook geleerd dat ik wel absoluut hetero ben, maar zoals gezegd dus wel met mijn bischierig kantje dat ik stijve lullen zo lekker vind! Indien de klik goed zit, wil ik zelf ook wel pijpen, maar in eerste instantie dus om mijn zak te legen! Wie wilt NU nog?  

Bi(schierige) man zoekt NU nog pijpbeurt!
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
hornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek lekkere date voor nu meteen
ik 43 176 82 17 blond zoek liefst jongere bi top goed geschapen kan ontv in Gent  
Jeux 48 jaar West-Vlaanderen - Menen
Onderdanige zoekt
Ik zou graag ´n dominante man ontvangen die mij hem langdurig doet rimmen, pijpen, .... Aub no fake. Liefst ouder, volslank mag zeker ook.  
moi 34 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
ervaren oudere edger gezocht
hey , ik ben een indische jonge man , ik zoek iemand graag masseert en edging kan . liefst met olie . dit voor bij mij thuis . ikzelf blijf passief . alleen areageren als je van de regio bent en nu kan .  

ervaren oudere edger gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10