Zoeken naar leuk je

Uw zoekactie voor leuk je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Evt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke boy
Hey ik zoek een leuke discrete boy die het ziet zitten om mijne lul is lekker wil af werken lekker mijne piet laten pijpen door je en ziet dat zo wel gebeuren en indien ook voor wederzijds contact zou nog leuker zijn spreekt je dit aan stuur mij een leuk berichtje met een foto van je lekkere piet en wie weet kunnen we plezier hebben ik zelf ben 32 jaar van Hoogstraten iemand jonger dan mezelf gaat de voorkeur maar ouder ook maar Max 45 jaar ik hoor het straks wel groetjes  

Welke boy
naturist 58 jaar Antwerpen - Willebroek
nudisme
ben jij goed gebouwde man graag naakt ? naaktzonnen ? , maar geen tuin ? welkom leuk gezelschap welkom om naakt te zonnen dat is het hoofddoel , begin niet over neuken enz .... dat is misschien voor later eens , maar niet bij eerste date !! gastvrije single naturist 60/181m/78kg/18*5 jouw reaktie met naaktfoto aub en vrije data , dan krijg je antwoord terug  

nudisme
Glen 28 jaar Antwerpen - Stabroek
Wie wil nog een leuke avond ?
Iemand die nog iets leuk wilt doen ? Met condooms . Sta voor wat open. Laat me weten watje wilt en tot zo. 74kg en 169cm proper enndiscreet.  
Geile 25 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Geil handje of mondje gezocht
Heyla, ik ben een 26 jarige die op zoek is naar een geil mondje of handje. Sta al een tijdje droog en wil nog eens lekker verwend worden. Ik kan niet verplaatsen. Ik sta op een leuk outdoor plekje  
Thomas 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Soft fun, maybe more
Ik heb best zin om lekker te genieten, kussen, pijpen, likken,... Kan niet ontvangen. Verplaatsen niet te ver. Wie heeft er zin en doet een leuk voorstel?  
Ayri 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Softdate
Hey ik bi 34j 174cm 65kg sportief lichaam met besneden penis heel propre mooi konte, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet ,ik kan ontvangen, antwoord met penis foto aub.  

Softdate
Rvbi 38 jaar Antwerpen - Boom
Wie ontvangt me nu
Wie wilt er deze lekker lul afzuigen. Wederzijds kan zeker als het maar leuk is en met wederzijds respect. 172/80/38 17cm Ik kan enkel verplaatsen.  

Wie ontvangt me nu
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Geil in Gent 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geil vannacht?
Geile gast op zoek naar idem, 44 186 88 17*5 Zoek iemand die liefst ook van Gent is voor een date vannacht. Ben versa/bott, dus jij liefst een top of ook een versa. Voor veel te vinden zolang het leuk, geil en safe is.  
Snoepje 42 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Sexshop brugge
Ben trafje en ga deze namiddag een nieuwe pruik gaan kopen. Hoorde hier al veel van de sexcinema op de st pieterskaai dus ga daar eventjes naartoe, pruik kopen en dan gaan piepen natuurlijk maar hoe gaat dat daar in zijn werk? Pruik zal ik daar kopen, dameslingerie heb ik al onder mijn kledij, verder....?? Iets betalen die mij toegang verschaft, zijn er daar vb lockers zodat ik damesschoentjes en kleedje kan anndoen? Hoe gaat dat daar verder?? Is dat alleen een cinemaof??? Ik zal dat deze namiddag wel ontdekken natuurlijk maar als ik al een beetje merr geinformeerd zou zijn kan het misschien al direct heel leuk worden. Twijfel al om binnen te komen in damessandaaltjes of hakjes en gewone kledij om de pruik te kopen, of helpt mij iemand vanaf de parking? Ook hulp in de keuze pruik is welkom...,eronder draag ik zowiezo nylons dus dat verraad al zeer veel. In de cinema wordt jij zeker beloond als dank...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10