Zoeken naar ik zoek

Uw zoekactie voor ik zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 28 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Hey zoek voor deze middag
Hey ik ben tom 29j bi 1,78 en zoek ruk pijpdate voor deze middag ik sta voor veel open en ontvang hoor wel wie kan en graag foto voor replay grtjs  

Hey zoek voor deze middag
Bas 31 jaar Antwerpen - Herentals
Jong zoekt ouder (70+)
Ik ben op zoek naar oudere (70+) mollige/gezette mannen met een kleine pik voor een eerste ervaring. Zelf ben ik normaal / sportief gebouwd en bottom ingesteld. Wie biedt er zijn pik aan om op te oefenen. Bij een juiste click kan er veel.  
Pijperke 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Michiel 42 jaar Antwerpen - Geel
Leuke date gezocht
Ik 42jarige bi weinig ervaring zoek iemand die vanavond wil daten met mij lekker intiem, intens ben m80 93kg geen bbs 14x4cm lekker glad discreet en hygiene aub kan verplaatsen in de buurt eventueel car parking xx  

Leuke date gezocht
Mistrx 28 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Slanke bi zkt bi rukkers
Hey! Ik ben slanke bi kerel 28 182 73 en mooi geschapen. Ik zoek een andere bi of hetero, ook slank en -45j om samen te rukken op geile porno. Zin? Stuur gerust een bericht Graag zeer discreet!  

Slanke bi zkt bi rukkers
Mark 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Geblinddoekt zondagmiddag regio Westkapelle
Hallo. Ik ben Mark 42 jaar en ben op zoek voor zondagmiddag naar iemand die mij wilt neuken komende zondag. Ik ben geblinddoekt en naakt. Jij komt binnen ik gehoorzaam. Nadat je lekker bent gekomen vertrek je weer. Discreet clean. Leeftijd onbelangrijk en uiterlijk.  
Paul 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Top 60 jr zoekt tot 35 jr
Top 60 jr 1m93 86kg 18 x 5 cm. Zoek tot 35, student welkom. Ontvang of verplaats soms overdag in Leuven om elkaar te pijpen/rukken of jou te te neuken. Niet financieel. Stuur je volledige stats bij reactie.  
Thomas 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek mannensex
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan vandaag in de voormiddag discreet ontvangen.  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Wie filmt mijn masturbatie
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, aftrek. En mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje?  

Wie filmt mijn masturbatie
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10