Zoeken naar heel veel

Uw zoekactie voor heel veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 39 jaar Brussel (gewest) - Evere
Bedienen
Straks is mijn vriendin enkele uurtjes weg. Ideaal om mijn fantasie van een man te verwennen uit te voeren. Jij kijkt een filmpje van mij en mij minnares of je iets anders en terwijl bedien ik je. Ik heb weinig ervaring met mannen masr heel veel zin in. Graag 55+ aub uiterlijk onbelangrijk. Hygiene des te meer. 19u bij mij X  
Fagboy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fagboy
Ik zoek dominante lustmannen, die heel hard kunnen rammen... Ik had eerder al iets gepost maar mensen hebben het duidelijk lastig met te reageren op termijn 🙁 en ik heb het nodig.. Ik ben openminded.. leeftijd speelt geen rol  

Fagboy
Onderdanige Slet 48 jaar Antwerpen - Berchem
Onderdanige slet ejibionist
hoi ik ben een onderdanige slet en loop graag naakt op publiek plaatsen en je mag me daar komen keuren en bekijken. ik ga ook regelmatig naar de gay sauna in Berchem en zal er straks zijn vanaf 1700 ik pijp graag lik graag aan je eikel en slik heel graag je zaad in en lik je paal dan proper ik ben ook fotolover en je remmen maakt me erg geil alle geile voorstellen worden beantwoord  

Onderdanige slet ejibionist
Mich 62 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Iemand voor regelmatig
Lekker met elkaar soft te spelen . Voelen, strelen, trekken en heerlijk langzaam pijpen. Je bent zeker slank en max 180, anders geen klik. Je bent zoals ik heel onervaren, hyg en discreet. Liefst ook gebonden. Ik reageer niet op allesdaters, geen interesse daarvoor. Ik ben 63 168 73 12/3,5 lekker cut. Reageer met je stats en fotootje en we spreken verder af. Ik kan regelm ontvangen, jij ook ? Bij interesse hoor ik het wel.  

Iemand voor regelmatig
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
Ryan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Anonieme Gloryhole Suck
Wie zin om zich vandaag lekker te laten pijpen via gloryhole? Eventueel wederzijds kan. Ik zit niet heel ver van de afrit in wetteren. Alles met respect en bij klik kan het vaker. Foto van speelgoed is welkom. Ik kan ook sturen. Liefst niet al te oud. Tot straks misschien?  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
Bi bttm 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
BTTM vrij en veel zin
Wie kan er mij ontvangen? Kan verplaatsen wanneer jij tijd hebt en zin. Laat me graag masseren pijpen rimmen en neuken. Ik pijp heel graag.  
Triofan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Trio gezocht
Ernstige ad. Ik zoek heel gericht een trio met 2 andere mannen. Koppel of ´gelegenheidskoppel´, maakt niet uit. Ben zelf versa maar enkel met condoom. Pijpen zonder. Neuken is geen must, wordt vooral geil van mannen met elkaar bezig te zien en dan mee te spelen. Ik verplaats. Dus ik zoek 2 mannen die af en toe afspreken en er eens een 3e bij willen. Binnen de regio. Looks van minder belang, liefst intiem getrimd of geschoren. En hygiëne uiteraard.  

Trio gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10