Zoeken naar gepijpt worden

Uw zoekactie voor gepijpt worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpsletje 35 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Morgen, dinsdag, zou ik graag bij een leuke oudere man langsgaan om lekker te pijpen. Je mag gerust passief blijven. Facial is geen probleem. Discretie vereist, en geboden.  

Dinsdag: Wie wilt gepijpt worden?
Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Karel 33 jaar West-Vlaanderen - Menen
Thermen R
Morgen ga ik heel de dag naar de thermen R in Roeselare. Wie kom ik daar tegen? Ik zou graag eens gepijpt worden door een man.  
Thomas 40 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Eerste keer gepijpt worden door een man
Hetero wil eens in openlucht rukken en gepijpt worden door een verzorgde man, liefst wat jonger. Laat een korte beschrijving achter voor de zon onder gaat! Voor nu  
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke student gezocht
Zoek een dikke gast van rond de 18j die graag eens wil gepijpt worden door een daddy. Ben een verzorgde man uit het Gentse.  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vast sexcontact
Zoek iemand die eens lekker lang traag wil gepijpt worden... ik pijp heel graag, neem mn tijd en klaarkomen mag int mondje of gezicht... slikken die ik ook maar das niet voor niks... bij goed contact mag je meer...  
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Date voor maandagvoormiddag
Iemand die maandagvoormiddag kan ontvangen ? Ik sta op maandag altijd lekker geil en zoek iemand die zin heeft om mijn lekkere paal van 18cm te verwennen. Graag reactie met stats en graag iemand die ook wil gepijpt worden. Samen elkaar verwennen en daarna lekker spuiten. Spuiten mag op mijn gezicht of in mijn warme mondje. Graag iemand met lekker grootte pik zoals ik...iemand die veel spuit ? Laat maar horen en ik kom langs...  
Geoffrey 45 jaar Vlaams-Brabant - Meise 0486473078
Wil jonge gast pijpen, goed lezen!
Hey Ben je blank maximum 28j met een onbesneden lul en wil je gepijpt worden? Sms dan als de bliksem uw asl naar bovenstaand nummer. Ik 45 190 90 19. Ontvang of verplaats.  
Phietje 66 jaar Limburg - Sint-Truiden
Rukken en pijpen
Welke vent wil vanmiddag door mij afgetrokken en gepijpt worden in Sint-Truiden. Ik ben zelf een 60’er van Sint-Truiden; hetero maar pijp graag eens een man. Leeftijd en uiterlijk zijn van geen belang. Wel hygiene.  
Nieuwsgierig 40 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Gepijpt worden
Hey, Ben man 40j 193cm bruin haar blauwe ogen normaal gebouwd Wie heeft zin om te pijpen. Regio waregem.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10