Zoeken naar er snel

Uw zoekactie voor er snel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zijn er mannen die kunnen ontvangen en mijn mond en kontje willen
Hallo lekkere tops, ik ben beschikbaar voor een top die kan ontvangen en mij lekker wil neuken en meer. Heb weinig grenzen en hou van lekker warm zaad.Dus heb je zin in een geil onderdanig bottomsletje, reageer snel. Ik hou van pijpen,tongen,speeltjes,assplay en meer. Kan mij verplaatsen. Geen fakers aub!  
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Wil je dat ik jouw mond volspuit kijkend naar je vrouw, z'n foto's videos kan ONTVANGEN
MN 59jr170 85kil 13x5cm dikke Eikel wil je mijn harde lul in je mond nemen en lekker diep zuigen terwijl ik geile foto's videos bekijk van je vrouw tot ik lekker in je mond spuit kan ontvangen mail dan snel je stats om snel af te spreken  
Piet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Onderzoek
Dag heren, Ik ben al een tijdje op zoek naar een (pseudo)arts die me eens grondig kan onderzoeken/opdrachten laat uitvoeren. Liefst zo waarheidsgetrouw mogelijk. Leeftijd arts speelt geen rol, gaat over het medisch spel. Ikzelf: 38/173/70 Kan vlot verplaatsen. Tot snel ;-)  

Onderzoek
Ken 36 jaar Limburg - Genk
Zin in hetero zaad
Welke liefst hetero man mag ik pijpen… ik zuig je lul helemaal leeg. Laat snel iets weten…  
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Een leuke man aftrekken
Ik ben Tom, 43j, 1m83, slank. Ik wil graag eens een leuke man aftrekken terwijl hij naar foto's van een mooie, slanke vrouw kijkt. Zin? Stuur dan even een mailtje met wat uitleg over jezelf, je stats en een foto van je penis. Voor zo snel mogelijk.  

Een leuke man aftrekken
Pic lover 25 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Gezocht
Ik zoek iemand die zijn/haar naaktfotos wenst te delen zodanig ik hierop kan geilen. In return kun je een filmpje ontvangen waarop ik klaarkom op jou foto's/videos. Dit mag van jezelf zijn, je partner, vrienden, ... Stuur gerust voor meer interesse. Whatsapp kan uiteraard ook of snapchat. Hopelijk hoor ik je snel!  
bert 41 jaar Antwerpen - Duffel
Zaaddump
Wie komt langs om snel zijn zaad bij me achter te laten ? Ik ruk of pijp je, of je rukt jezelf Voor nu  
Jij kiest 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Eerste zachte ervaring gezocht
Hallo, ik ben een 35 jarige crossdresser. Eerst en vooral ben ik op zoek naar een naam, jij geeft me 5 suggesties, ik kies. Ik ben ook op zoek naar een eerste zachte ervaring met iemand tussen 20 en 45, liefst iemand die ook graag spulletjes past en samen als zusjes wilt experimenteren maar hoeft niet. Als je een zachte man bent wil ik ook mss graag mijn maagdelijke mondje en bolle kontje (ook maagdelijke) zachtjes laten verwennen. Wie stuurt me snel? Geen ervaring dus iemand begripvol voor m'n eerste keer x  

Eerste zachte ervaring gezocht
Lucas 47 jaar Antwerpen - Puurs
Laat snel van je horen
Hoi welke jonge gast wil je weekend goed afsluiten ben versa er kan meer grt tot zo  

Laat snel van je horen
Bob68 56 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Bi versa zoekt plezier met 2
Hey, fijn dat je deze ad leest. Ik zoek iemand van een beetje niveau om samen te spelen, strelen pijpen en elkaar neuken, dit laatste wel safe! Bij interesse speeltjes zijn ook aanwezig. Ik ben hygiënisch netjes geschoren, en sta erop dat de andere persoon dat ook is, discretie is zeer belangrijk voor mij! Lijkt je dit wat, reageer dan snel. Ik kan ontvangen!  

Bi versa zoekt plezier met 2
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10