Zoeken naar een man

Uw zoekactie voor een man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 67 jaar Antwerpen - Schilde
Zoek mannensex
Ik ben een senior met niveau. 66, 1,76, 82. Zoek een lieve man, onderdanig,(ook een senior) om samen lekker te genieten van soft mannensex. Eenmaal de kleren uit zijn we wel een beetje ordinair en geven ons over aan de lusten die we zo veel fantaseren. Wat denk van je van rustig strelen, zoenen, rukken en pijpen…dit alles met respect voor elkaar en elkaars genot. Discretie en hygiëne is natuurlijk belangrijk. Kan vandaag in de voormiddag discreet ontvangen.  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Bicurieus zkt pijper of meer
Wie kan deze bicurieuze man ontvangen? Samen rukken, pijpen en als je er zin in hebt mijn maagdelijk (gespoeld) kontje neuken. Ikzelf ben 173 76 17x4 normaal gebouwd, gbbs, intiem volledig geschoren (ook mijn gaatje) aangezien ik getrouwd ben is discretie, net als hygiëne, een absolute must! Stuur een berichtje met je stats en eventueel een fotootje. Graag ben jij max 45 en slank/normaal gebouwd  

Bicurieus zkt pijper of meer
gisteren
Biman 59 jaar Antwerpen - Wilrijk
Pijpdate
59j biman 1 m66 69 kg 14 cm intiem geschoren hygiënisch en verzorgd geen baard of snor kaal kopje met bril single zoekt een wederzijdse ruk en pijpdate met een slanke intiem geschoren man Max 58j geen baard of snor ik kan ontvangen enkel hygiënische en verzorgde personen en geen fotojagers  
Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Wie filmt mijn masturbatie
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, aftrek. En mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje?  

Wie filmt mijn masturbatie
Wederzijds 47 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zoek lekkere pik
Hallo ik verzorgde man en pijp graag een verzorgde pik , wel wederzijds en 69 ! Laat me ook graag pijpen en bij klik mss meer....... Ik kan ontvangen en berplaatsen als het niet te ver is , geen fake aub  

Zoek lekkere pik
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe? Jij kiest standje(s) uit. Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Ben bi bottom, 54j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
gisteren
Wim 53 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Voor vandaag
Ik zou als eerste ervaring graag eens gerukt worden door een man. Ik zoek niets meer... Ikzelf sportieve man van 53, m68, 70kg. Intiem glad en perfecte hygiene.  
gisteren
Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
gisteren
Frankbi 58 jaar Limburg - Beringen
Samen masturberen en zo
Verzorgde man 59/175/80 15cm, onder geschoren, niet roker, niet besneden zoekt iemand om samen te rukken bij geil filmpje. Lekker samen geil worden, kijken en bekeken worden, bij elkaar voelen, .... Ik kan deze voormiddag ontvangen in Beringen. Uiteraard nodige hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ben je jonger, slanker en niet te behaard dan heb je streepje voor.  
gisteren
Top38 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Op zoek naar een grote piet
Hallo, ik ben man van 38, bi, top, 17x5 uit Tienen. Kben eens op zoek naar een grote piet (20 +), mag zeker ook black zijn. Mijn mogelijkheden zijn kussen, tongzoenen, handjob, blowjob, penetratie. Ksta open om zelf ook bottem te zijn. Ik kan thuis ontvangen. Foto’s kunnen uitgewisseld worden na verder contact.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10