Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Senior bottom
Slet slaafs onderdanig verplaatst zich vanavond morgenroeg voor een date met enior of senioren. Veel kan geil kinky zelfs een beetje pervers moet iet kan wel. Ik ben 65 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real jij toch ook?  
gisteren
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man Top groot en dik geschapen + besneden en actief zoekt héél rustig een 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt...Indien jonger onnodig te reageren en géén gehuwden.  
gisteren
Dominante top 40 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
zoekt twink sub die gewillig mondje en kontje aanbied
Deze dominante man zoekt jonge twink boy die onderdanig is en gewillig alles ondergaat. Bondage, vernedering, sex, lust, sm, dienen... Reageer met stats en facepic, enkel jonger dan 30j. Fakers onthouden!!!  
jan 67 jaar Antwerpen - Duffel
full body massage en happy end
ben slanke senior en zoek slanke senior die kan ontvangen liefst geschoren voor regelmatig discreet contact: masseren met amandelolie elkaar likken kussen zuigen naar wederzijds hoogtepunt  

full body massage en happy end
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Geile zin in heerlijke sex.
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren. Wil ook wel eens stevig doorgeneukt worden. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Geile zin in heerlijke sex.
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND .
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VANAVOND . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto ! adres alleen via sms of whatsapp.  

shemale en partner ontvangen VANAVOND  .
gisteren
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
ik was woensdag voor de eerste keer in Boys club Bekkevoort
ja, woensdag eerste keer Boys Club Bekkevoort. Heb er van genoten, zelf rukken en gerukt worden, kussen, top, bottom en versa gezien, best wel alles geil. Maar... is er alles wel hygiënisch genoeg ? Ik was op blote voeten en plots trapte ik in een super grote plas zaad, niet prettig. Bij het terug aankleden zag de onderkant van mijn voeten er donkerzwart zijn, ook geen prettig zicht. Zou het daarom zijn dat ik er verschillende zag met sneakers ? Ik ben al verschillende keren in Tibet en Herenhuis geweest, maar zulke toestanden ben ik daar niet tegengekomen. Groetjes, Jozef  
gisteren
Hot 50 jaar Antwerpen - Boom
Sint niklaas-Boom
Rij van sint niklaas naar Boom, onderweg wil ik mij eens klaar rukken, wie wil mij bezig zien. Laat weten waar ik ergens naartoe kom.  
Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Zondag voormiddag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10