Zoeken naar altijd vrij voor jou

Uw zoekactie voor altijd vrij voor jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , Bent U net als ik , gay single geen baard of snor en geen roker met wat niveau , dan ben jij de geschikte man voor mij . Ik zoek een babbel , een glaasje en(of) etentje samen met warme vriendschap en intimiteit erbij aangeboden...OP VASTE BASIS. Voel jij je aangesproken reageer gerust en stel je uitvoerig voor met meer dan één lijntje. Gehuwde en bi's en fakers gelieve zich te onthouden want die haken toch al af na een tweetal keer want ze zijn niet vrij jammer genoeg... Grts en tot horens ?  
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Jva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Graag naakt
Hey, ik ben een slanke jongeman van 29j die ervan houdt om naakt te zijn. ik zoek voor vanavond een leuke plek waar ik uit de kleren kan gaan. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open , ik hou ook van kinky en bondage... Ben je een dominante top die vanvond vrij is en zin heeft in een gewillige jongeman? dan hoor ik dat graag.  
Boyke 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Goed lezen
Ik zoek iemand die zaterdag of zondag vrij kan ontvangen voor geile sex ben hetero maar zuig graag en wordt al graag eens geneukt in verschillende standjes wil je geil genieten stuur me met woordje uitleg en wie weet paal jij me lekker dit weekend liefst nie te ver van hulste xx  
Botje 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bottom beschikbaar
Wie zoekt een bottom hygienisch en discreet 54 167 72 zelf speelgoed van 17/4 omgeving Leuven hou van pijpen rimmen likken ….morgen vrijdag tijdens de dag vrij vanaf 08:00 grt  
Norm 35 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Voor vrijdag avond
Ik ben slanke jongen, 35j, 1m75 en 63kg skinny uit de buurt van Liedekerke en wil morgenavond graag afspreken met iemand uit de buurt voor een geile avond. Ben wel nog vrij nieuw in de mannen sex. Ben versa ingesteld en kan niet ontvangen (getrouwd). Graag spreek ik af met een rustig en eerlijk iemand. Leeftijd van geen belang. Geen veel daters aub en enkel uit de buurt.  
10 dagen
Wout 34 jaar Antwerpen - Brecht
Ben opzoek naar een mature slanke man tussen 30 en 50 lente's jong!
Hallo mannen, Ikzelf ben een jongeman van 34 die vrij weinig ervaring met een man heeft (kom uit een hetero relatie). Maar nu ik single ben wil ik toch wel meer ontdekken. Het zou fantastisch zijn mocht ik iemand leren kennen die mss in dezelfde situatie zit,of een man die nog in een hetero relatie zit maar ook discreet meer verlangt... Kortom zoek ik een echte man die zelfs een tikkeltje dominant mag zijn! Uiterlijk niet echt belangrijk,al knap ik wel af op struize boys,sorry! liefst niet te jong,maar ook niet +55...! Ikzelf ben 34/1.91/85 regio Noorderkempen. Ben benieuwd naar jullie reacties, en hopelijk zit er 1 man tussen waar ik een mooie tijd mee kan beleven! Zeker stats en regio vermelden...anders geen reactie. Groeten  
10 dagen
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Heyz
Heyz, Ik ben op zoek naar iemand, die het ziet zitten om met een vrij onervaren man, beetje verlegen, wilt afspreken en geduldig is. Liefst iemand die kan.ontvangen in de regio, en op zaterdagen zou kunnen Ik ben een iets zwaardere man, behaard, bbs ,kaal hoofd Ik zoek liefst   
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
10 dagen
Jozef 58 jaar Limburg - HASSELT
vandaag woensdag vrij tussen 10 & 16 h omg Hasselt, Genk, ...
vrouw de ganse weg met de trein, moet ze straks gaan afhalen eind vijftiger, 1m68, 58 kg, 15*4, niet besneden. Soft sex, niet neuken of geneukt worden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10