Zoeken naar ad*

Uw zoekactie voor ad* leverde 95 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wederzijdse pijpbeurt
Ik ben een verzorgde vijftiger, intiem kaal geschoren. Bij wie kan ik tussen 10 en 11.30 langs komen voor een wederzijdse pijpbeurt in de buurt van Kortrijk? Ik heb al meer dan een jaar geen pik meer gehad en verlang ernaar... Dat is een eerlijke advertentie.  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
11 dagen
Adam 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie wil mij neuken enkel Macedonse Turkse of Bulgarian mannen
Knap sportief gay zoek iemand die wilt neuken Kan ontvangen in hotel en kan ook €xras geven Enkel voor mannen van Macedonia Turkije Bulgarije of Rumenia  
11 dagen
Tom 27 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Welke top wil mijn bottom kontje nu volspuiten
Hallo ik ben tom stuur mij snel een mailtje en ik stuur je mijn address daddy's altijd welkom  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
Dag lekkere ding!Al bijna 2 weken niet gespoten!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!Geen outdoor of garage gedoe!Discreet geboden!No fake aub!  

DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
T.A. 59 jaar Antwerpen - Herentals
Anale maagd
Ik zal me hier even voorstellen. Ben een 59 jarige man, 1m74, 76kg, intiem geschoren, hygiënisch en verwacht van jou hetzelfde. Ben beginnend oraal bi, heb reeds gepijpt maar ben nog steeds anaal maagd. Dat wil ik veranderen en zoek iemand die zich geroepen voelt om me te ontmaagden. Voorafgegaan van een degelijk voorspel. Een massage, elkaar betasten, porno kijken, anaal speeltje, kortom me voorbereiden op de eigenlijke daad welke dient te gebeuren met condoom. Heb je een scenario voor ogen laat het me weten. Ik beantwoord iedereen, dit is geen fake advertentie.  

Anale maagd
12 dagen
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek al heel lang een man met een niet te grote penis max 15/16 c m om mij te neuken. Ik plaatste hiervoor al verschillende advertentie's maar telkens is er wel iets. Dus het is simpel. Op kamer in Gooik overdag (middag), ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen, voor de rest geen voorwaarden. Ikzelf krijg geen erectie meer.  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
12 dagen
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
de bottom uit Schoten
Ik heb enkele weken geleden gemaild met 'n bottom uit Schoten..ik ging me laten testen alvorens wij zouden afspreken.Dat is ondertussen gebeurd.Ik ben helaas je mailadres kwijt .Neem even contact op als je wil ..ik wil heel graag afspreken..  
Luiertje 49 jaar Noord-Brabant - Alphen-Chaam
Adult baby zoekt papa
Hoi ik ben een adult baby en draag graag luiers en zoek dan ook iemand die dat geen probleem mee heeft en die ook mijn papa wilt spelen. Natuurlijk houdt ik ook van knuffelen en meer🍆  

Adult baby zoekt papa
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10