Zoeken naar wie ontvangen

Uw zoekactie voor wie ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Timothy 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontspanning
Hey! Ik ben een jongeman van 24 en zou graag wat meer (ont)spanning in mn leven brengen zonder dat hier verdere verwachtingen aan vasthangen. Mits de juiste klik lijkt het me fijn om op regelmatigere basis van elkaar te kunnen genieten, ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Wat over mezelf voor zij die benieuwd zijn: Bruin haar, 2m10 - 80kg (ergens tussen mager en licht gespierd ) - sociaal - geen macho type - enkele tattoos Mocht je interesse hebben om elkaar beter te leren kennen mag je altijd een mailtje sturen met wat meer info over jezelf en hoe jij ons contact graag zou zien. Geen mannen alleen aub.  

Ontspanning
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Fwb gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Fwb gezocht
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
gisteren
MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
gisteren
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Single man 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Via deze advertentie wens ik graag in contact te komen met een dame voor regelmatig af te spreken. Ik ben een verzorgde man 51 single intiem geschoren uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen goed gesprek knuffelen Zoenen strellingen heerlijke vrijpartijen met meerdere hoogtepunten neem gerust contact op.  

Single man
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een vrouw die lekker mollig is...uw leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar maar mij ook vlot verplaatsen.  
Enr. 50 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deze week of alleen in het weekend
Man 50 uit regio Dendermaonde zoekt op deze wijze een een leuke avond met plezier en seks. Leeftijd is niet belangrijk wat telt is sympathie en hygiëne. Ik kan mij verplaatsen of ontvangen. Als je geïnteresseerd bent, dan stuur mij een e-mail en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben benieuwd. Veel kusjes. Enr.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m86, 83kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen en ontvangen ;). Tot snel? X  

Vanavond?
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10