Zoeken naar vrouwhaar

Uw zoekactie voor vrouwhaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
lieven 67 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
cabrio
vrouw gezocht voor cabrio ritjes , kort gekleed en sliploos  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Of slank koppel.
Hoi ik ben op zoek naar een wekelijks contact een soort fwb of lat relatie. Ikzelf ben poly en lichtjes bi. Vooral hetero , ik heb een massagetafel en wat speeltjes om u lekker te verwennen. Ik geef heel graag oraal, lik ook je kontje enz je tepels zuig ik ook lekker. Knuffelen kan ook , neuken kan ook overal als je dat wilt. Draag je graag lingerie en panty's dan heb je een streepje voor liefst ook streepje haar boven je poesje vind ik mooi. Mocht een koppel of man willen reageren dit is enkel wederzijds pijpen , ik ben meer hetero dan bi. Ikzelf ben groot 195 m, 100 kg gespierd met twee mooie tatoo's voorzien van een goede harde dikke besneden xl penis. Als je wil mag je mijn kontje ook likken en vingeren. Het is echt wederzijds verwennen dus he , kan zachtjes maar ook iets ruwer zoals we eerst samen af spreken . Ik heb al verschillende fwb gehad maar haken af omdat ze te ver wonen. Dus je woont zeker in de Antwerpse Kempen. Je reageert als vrouw,koppel of man of twee bi vrie  
Kinky 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
*z*o*o*
welk vrouw of meisje kickt op *k*u*n*s*t*v*a*n*d*i*e*r*e*n*t*u*i*n* ofwel AoZ? Samen filmpjes zien en geilen?  
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
gisteren
Grey 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Aangename fwb vriendin gezocht
Opzoek naar een aangename vrouw van Aziatische afkomst of een donker getinte vrouw om op regelmatige basis van elkaar te genieten,zonder poespas van een relatie. Discretie en respect gewenst. Liefst iemand uit de omgeving van brugge of omstreken en normaal of slank gebouwd en tussen de 24-52 jaar oud.  
gisteren
Geert 49 jaar Antwerpen - Duffel
Wie zoekt een fwb
Dag aan de andere kant van het scherm Ik ben geert 49 jaar uit duffel Ik ben gescheiden en dus vrij Ik ben op zoek naar een lieve vrouw voor een fwb Samen dingen doen met dat ietsje meer Leeftijd of afkomst of uiterlijk spelen geen rol Interesse ? Stuur gerust een reactie X Geert  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10