Zoeken naar gedurende dag

Uw zoekactie voor gedurende dag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
Peter 55 jaar Limburg - HASSELT
Mee naar de sauna ?
mee naar de familie sauna Hezemeer , dit is GEEN erotische sauna maar wel een naakt sauna! U bent mijn gast voor de ganse dag inbegrepen ingang en avondmaal.Vermeld uw GSM nummer zodat ik U telefonisch kan bereiken want ik heb GEEN interesse in mannen.  
Bas 42 jaar Limburg - Bilzen
Minnares Gezocht.
Dag dames, ik ben een niet onknappe man van 42 uit Bilzen. Ik ben op zoek naar een leuke gebonden/gehuwde vrouw om samen spanende tijden te beleven. Leeftijd is niet belangrijk. Ben je de sleur van het dagelijkse leven ook beu? Verlang je ook naar spanning en passie? Laat me dan snel iets weten. Discretie verzekerd.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
IK DENK NIET ALLEEN MET MIJN ..., HIJ BESTAAT DUS NOG ... :-)
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Mattiaz 40 jaar Antwerpen - Geel
Zoek een dame voor regelmatige ontmoetingen.
Zoals veel mannen hier ben ik op zoek naar een vrouw voor regelmatige ontmoetingen. Ik ben gehuwd en dat wil ik ook zo houden. Dus geregelde afspraakjes, meestal door de dag met de nodige discretie voor beiden. Leeftijd heeft voor mij geen belang. Wat wel van belang is, verzorgd zijn, hygiënisch, discreet en zich vrij kunnen maken door de dag. Optimaal zou zijn als je in de buurt van Lommel,Mol, Geel, Meerhout, Dessel woont maar is zeker geen must. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik zelfstandig ben en mijn uren zelf kies. Ik ben zelf een man van 40, 178, 85 kg, gespierd, verzorgd, intiem geschoren, baardje, kort haar,... Wanneer je een berichtje stuurt volgt er zeker een foto. Wie is net als ik op zoek naar weer wat spanning in zijn leven? Tot snel!  
Peter 55 jaar Limburg - HASSELT
Sauna Hezemeer
mee naar de familie sauna Hezemeer , dit is GEEN erotische sauna wel een naakt sauna! U bent mijn gast voor de ganse dag inbegrepen ingang en avondmaal.Vermeld uw GSM nummer zodat ik U telefonisch kan bereiken want ik heb GEEN interesse in mannen.  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Oudere zware dame of allochtone dame gezocht voor fwb.
Dag dames... ik ben al een hele poos op zoek maar niet makkelijk te vinden. Ik zoek een zware oudere dame of alochtone dame voor fwb. We spreken weekelijks af om elkaar genot te geven... ik ben een kerel van 40 jaar. Verzorgde gast met baard... hopelijk is er een dame die zich hier aangesproken voelt om een eerlijke reactie te geven... hopelijk tot snel.  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU (VASTE) SECRET LOVER.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame heb je de fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover, iemand die jou de nodige aandacht weet te geven! Ons samen helemaal ontladen...je straalt het uit een klasse dame te zijn (single of met medeweten van), je staat open voor vaste, ongebonden (intieme) dates, teasen, pleasen, verleiden en verleidt willen worden. Je zou het fijn vinden om contact te kunnen leggen met een zeer verzorgde, en goed geconserveerde (zo zeggen ze toch) man, een man die van de wereld is, een man die discretie en hyg en niv nog hoog in het vaandel weet te dragen...,een man die niet alleen met zijn … denkt ! Ik ben op zoek naar één vast contact, geen gevlinder dus !Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest).Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag.Eventueel maken we eens ergens kennis op neutraal terrein om te zien of de spreekwoordelijke "klik" er zou zijn … ? Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn... ?? xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10