Zoeken naar aan zaken

Uw zoekactie voor aan zaken leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Exhibitionist 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
30 dagen
Peter S 56 jaar Limburg - Alken
More woman is more love
Goede morgen dames. Blijkbaar is het niet gemakkelijk om een mollige / volslanke / Rubensvrouw te vindin voor discrete afspraakjes. Daarom nog eens een poging. Ik ben een normaalgebouwde en normaalgeschapen en intiem verzorgde man, levensgenieter, sociaal, vrouwvriendelijk en rustig. Ik hou enorm van volle/volslanke dames. Daarbij hou ik er nog meer van om hen te verwennen dan om zelf verwend te worden. Een vrouw zien genieten is gewoon zalig en opwindend. Ik zoek zeker geen extreme zaken, maar een beetje ondeugend en speels zijn kan zeker geen kwaad. Gehuwd, ongehuwd of in een relatie speelt geen rol gezien ik zeer discreet ben en ik jou privé-leven respecteer. Welke lieve sociale dame ziet dit zitten ? Groetjes en fijne dag verder. x  
  1   2   3   4