Zoeken naar wil vanavond

Uw zoekactie voor wil vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Teun 40 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Ik ben een welgestelde, verzorgde, aangename man die een dame zoekt die af en toe eens wil afspreken. Bij voorkeur heb je mooie voetjes en hou je van massage en ontspanning. Meermaals afspreken zou leuk zijn, telkens voor 400€. Respect voor elkaar is belangrijk.. hoteldate, saunadate... tot snel.  

Man geeft 400 € voor leuke dame met mooie voetjes
Stiekem ;-) 50 jaar Antwerpen - Herentals
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel een vrouw die kan genieten van een seksie afspraakje, heb jij geile fantasietjes, wil je graag eens betaald worden ? Afkomst, uiterlijk of leeftijd zijn niet belangrijk als je maar geil bent en zin hebt ;-) Ik ben een slanke good looking man, vriendelijke groeten,  
Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Ik ben jouw zwarte fantasie
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont.ook voor een nacht te boeken.  

Ik ben jouw zwarte fantasie
John 38 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Vlaamse dame gezocht
wie heeft er zin om woensdagavond rond 22u af te spreken op hotel? Ikzelf 1m88 79kg Ik heb wel een zwak voor een volle boezem. Doe tevens een voorstel wat je er financieel wil aan overhouden, en wat er kan/mag zodat we er samen een leuke avond kunnen van maken.  
Ruben 29 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Jongeman zoekt meisje voor pijpbeurt
Hoi, ik ben een goedlachse verzorgde, ietwat verlegen jongeman uit de Westhoek en het is reeds bijzonder lang geleden dat ik nog mocht gepijpt worden. Ik wil dit graag nogmaals ervaren, maar niet door iemand professioneel. Mocht je interesse hebben, dit zou doorgaan op een afgelegen buitenlocatie (park/bos/parking/...) of in de auto. Stel jezelf kort voor, je regio en wat jouw wensen zijn. Niet ouder dan 30 aub. Foto wordt sowieso uitgewisseld ter verificatie, om fake uit te sluiten. Tot hoors?  
PP M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame / meisje welkom
Stijlvolle dame of meisje welkom Voor een leuk meisje of dame (of 2 vriendinnetjes) ....compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent mooi slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld, natuurlijk erg discreet want dat is handig voor iedereen. Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame / meisje welkom
Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
Gunther 51 jaar Limburg - Lummen
lust is niet de last
Leuk dat je mijn advertentie leest. Ben jij een leuke dame en wil jij discreet wat bij verdienen? Ik ben een man van 45 jaar relaxed en makkelijk in de omgang. Ik heb een leuke baan en daarnaast tijd over om leuke dingen te beleven. Ik ben iemand die jouw uiterlijk, leeftijd en afkomst niet heel belangrijk vind, maar dat je lief, sociaal en enthousiast bent des te meer. En daarnaast moet je natuurlijk ook de tijd hebben en het leuk en gezellig vinden om een seksdate te hebben. Natuurlijk zul je daar ook een vergoeding voor ontvangen. Het gaat bij mij niet om ordinaire en platte sex-ontmoetingen, maar samen van elkaar genieten. Elkaar ontmoeten kan bij jou, hotel of privesauna. Hou van hygiene, respect en gezelligheid. Geen SM. En geen vlugge dates. Heb jij ook zo'n zin in lekker vrijen? Stuur me dan snel een leuk berichtje met wie je bent en hoe jij een date ziet. Bij volgende berichtje graag foto. Eventueel WhatsApp kan dan ook. Gunther,  
Meneer 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Alleenstaand en onderdanig
Ben jij een alleenstaande vrouw die best wat steun en hulp kan gebruiken ? Ben jij van nature onderdanig en wil je dit tonen aan een dominant ? Wil je een veilige sfeer en bescherming rond jou ? Wil jij je goed voelen en genieten ? Indien ja,reageer dan en we praten verder... Leeftijd heeft geen belang,wel eerlijkheid !  
Lieselotte 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zakenman
Ik zoek een rijke zakenman die wat wil betalen voor geile seks  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10