Zoeken naar wie zoekt

Uw zoekactie voor wie zoekt leverde 83 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wtent 30 jaar Limburg - Hechtel
Classy, zomers, sexy,... 200 euro
Jongeman zoekt dame die zich in verschillende outfitjes wil tonen. Wat ik verwacht? Dat jij een leuke normale vrouw bent, wat verwacht jij van mij? :) Ik betaal u met plezier 200 euro als je mijn fantasie kan waarmaken :) Graag reactie met een duidelijke omschrijving, uit welke regio je komt en evt wanneer je kan afspreken. Ik verplaats me en kan ontvangen. Tot snel?  
Hotwife 40 jaar Limburg - HASSELT
Hotwife zoekt potente mannen
Ik ben een 40 jarige ginger. Slank, mooie D-cup en steeds geil... Aanstaande vrijdagavond 30 mei verwelkom ik meerdere mannen voor een stomend hete avond. Mijn man is aanwezig en kijkt toe. Oraal kan zonder, intiem is met, geen anaal. Welke potente mannen kunnen presteren met andere mannen in de buurt? Ik heb zin om goed genomen te worden. klaarkomen op mijn borsten maakt het af... Mail ons met info, foto en fin voorstel. Wij selecteren de mannen met het beste voorstel. Enkel vrijdagavond 30 mei vanaf 20u. Ik kijk er naar uit x  

Hotwife zoekt potente mannen
Blondje 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Koppel zoekt meerdere mannen
Geil jong blondje fantaseert over gebruikt te worden door meerdere mannen tegelijk.. Beste en hoogste bod van 3 mannen wordt bekeken Seks met condoom en geen anaal..kunnen presteren in groep en samen op het laatste met 3 (of 4 met mezelf) klaarkomen op haar borsten en gezicht. Reageren met foto en bedrag  

Koppel zoekt meerdere mannen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
Dirk 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Goed uitziende man zoekt dame die geilt op gebruikt worden.
Hoi geile dame, Ben op zoek naar een dame regio Wetteren die graag wekelijks afgereden wil worden met FV. Voorwaarden te bespreken. Graag kunnen ontvangen maar kan ook op hotel. (Bvb de 1e maal). Wederzijds vertrouwen is key! Graag fotootje meesturen en je krijgt er zeker eentje terug.  
Lust for Life 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
*** Regelmatige afspraakjes/minnares gezocht ***
Toffe, slanke en verzorgde man, 55j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ, zoekt eveneens slanke en verzorgde dame voor regelmatige afspraakjes. Iets voor jou ??  

*** Regelmatige afspraakjes/minnares gezocht ***
Just me 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Leuke spontane dame gezocht
Hoi, ik ben een zeer verzorgde Vlaamse man 184 88kg normaal gebouwd gbbs intiem geschoren en goed geschapen. Niet onknap (hoor ik wel eens). Ik zoek een leuke spontane dame +18 die een vrouwvriendelijke man zoekt zonder allure of macho gedrag die weet hoe met een dame om te gaan en het spannnede aan het nuttige wil koppelen. Jij bent een goedlachs persoon die ook van het ondeugende des levens houd, open minded en weet ze wil. Bij de nodige klik en chemie bij voorkeur een vast iemand om af en toe af te spreken. Bij enige interesse graag wat over jezelf, jouw verwachtingen en gewenste fv. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie. Professionele dames of veel daters mogen zich onthouden, waarvoor mijn dank. Xx  

Leuke spontane dame gezocht
Stone 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dag
Hallo , zoekt een ondeugende meid die mee lekker wil stoeien ….  

Leuke dag
10 dagen
Ordinaire man 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw/koppel zoekt extra centjes... neuken hoeft niet
Ben een gewone man, zoals je kan zien al iets ouder, en zoek een date met een jonge ruimdenkende vrouw in ruil voor extra centjes. Neuken hoeft niet, gaat in de eerste plaats om een erotische date, een soort van rollenspel. Spel van teasen, bekijken, betasten,... beetje onderdanigheid. Interesse? Dan hoor ik graag waar je aan denkt na het lezen van deze advertentie.  
10 dagen
Koen 48 jaar Limburg - Lummen
Dame voor regelmatig
Gebonden man die thuis geen intimiteit meer beleefd zoekt dame om terug het genot te ontdekken. Discrete, zeer verzorgde en lieve man is op zoek om bij wederzijdse klik regelmatig af te spreken met dame om elkaar te verwennen. Hoe oud u bent is niet belangrijk, discreet is wel een must, geen extremen. Kan me wel verplaatsen, en er ligt uiteraard een vergoeding klaar. Zie je het zitten, dan krijg ik graag een reactie met info en indien mogelijk een foto.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9