Zoeken naar man van

Uw zoekactie voor man van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 37 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Openmind dame voor vast contact
Ik verblijf de komende maanden aan de kust voor het werk in omgeving Oostende en ben op zoek naar een openminded dame (geen pro), 25 tot 50j, die het aangename aan een leuke extra wil koppelen alsook uit de regio. Dit voor makkelijk afspreken, ongeveer wekelijks, bij jou of bij mij op huur appartement. Ikzelf ben een een verzorgde slanke man, 1m80/70kg, hoger opgeleid, leidinggevende functie met enkel kinky kantjes.. Ik val op dames met normale vormen, slank tot volslank, die graag ook wat experimenten (geen extreme zaken) maar in samenspraak er een stomende date willen van maken. Alsook houden van mooie kledij en dit ook steeds dragen tijdens een date (high heels, nylons/stay-ups, kleedje/rokje, sexy lingerie etc..) Indien dit jou aanspreekt stuur gerust berichtje met kleine voorstelling en (onherkenbare) foto, en wat je in ruil verwacht.  
Robbe 36 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Welke vrouw heeft zin om af te spreken?
Iemand van het west vlaamse die zin heeft om iets bij te verdienen? Zelf ben ik een 36jarige man.  

Welke vrouw heeft zin om af te spreken?
johan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
echt amateurtje met zin?
Vraag mij af of ze wel bestaan, echte amateurtjes die er op kicken om met een wildvreemde man af te spreken voor centjes, dus verras me dames, indien jullie graag het nuttige(tweehonderdvijftig) aan het aangename koppelen. Ben een verzorgde man met een druk beroepsleven die er af en toe nood aan heeft om wat stoom af te laten. Hou jij ook teasen en pleasen, spontane en passievolle seks contacteer me dan snel en wie weet delen wij binnenkort een geheimpje. Ook rijpere dames of dames met een maatje meer kunnen mij bekoren, mag eventueel ook koppeltje.  
mark 53 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
zoek leuke dame
zelf ben ik een toffe man ( denk ik toch ) en zoek een leuke dame om samen gezellige momenten te hebben. Vergoeding is voorzien, maar klik moet er ook wel zijn als basis. Ik verwacht je mailtje met wat uitleg, en als het kan fotoke. Bedankt  
Enjoy 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek meid die samen met mij een grote pik wil zuigen
Omdat ik problemen had om de reacties te beantwoorden herhaal ik mijn oproep van gisteren. Ik ben een 55 jarige man die een meid zoekt die tegen betaling samen met mij een grote (20cm),jonge, dikke pik wil zuigen. Dit bij mij thuis door een gloryhole. Je kan mij ook bereiken op nulvierhonderdnegenenzestigtweeenveertigeenenvijftigvierenzestig.  
Lieve man 61 jaar Antwerpen - Mechelen
Vaste minares
Dag lieve dames, op zoek naar een verzorgde lieve dame die discreet is en leuke (ont)sapnnende afspraajes houdt. Ik ben op zoek naar niet profecionele klassevolle dame die kan genieten en laten genieten. Ik ben in een realtie zonder intimiteit en ik wil een vaste ´minnares’ leuke samen momenten te beleven. Niet op zoek naar eenmalige dates, eerder op langere termijn. Verplaatsen is geen probleem voor mij.Liefst reageren met een woordje over uzelf en eventueel een foto aub en wie weet zijn we een match!  
Moli 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Jongeman zoekt rijpere dame
Hoi, via deze weg wil ik proberen een fantasietje te laten uitkomen. Zelf ben ik 27 jaar en slank/smal gebouwd, ik zou graag eens een geile afspraak hebben met een oudere (50+) dame, mollig of voller van type is ook absoluut geen probleem. Ik ontvang je bij mij thuis waar we mss eerst iets kunnen drinken en zo opbouwen. Tegen vergoeding. Liefst een dame alleen, geen behoefte in de aanwezigheid van een man. Als je interesse hebt stuur gerust een berichtje en dan bespreken we de rest wel verder. Hopelijk tot binnenkort.  
Thomas 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Studente gezocht die opzoek is naar een leuke bijverdienste
Ik ben een leuk uitziende man uit Gent. Lief, zacht, met niveau en aangenaam gezelschap. Door omstandigheden heb ik al in geen tijden seks gehad en ik ben dit celibatair leven wat beu. Daarom zoek ik een studente of jongedame die komend academiejaar op regelmatige basis een leuk zakcentje wilt bijverdienen. Niets wereldschokkend, een leuke date van tijd tot tijd, waarbij, naast leuke seks waar we beiden van genieten, ook ruimte is voor een leuke babbel. Vrij eenvoudig dus. Laat gerust iets weten mocht je interesse hebben, bij voorkeur met wat info over jezelf, hoe je een date ziet, wat je financiële verwachtingen zijn en bij voorkeur ook een foto en dan zien we wel wat we voor elkaar kunnen betekenen!  
Hot op zoek 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor deze avond/nacht
Hallo, ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Op zoek naar een spontane geile Open-minded (amateur) vrouw die kan ontvangen in Aalst of hele korte regio (Aalst/hofstade/Moorsel/erembodegem..) ik zoek een vrouw die enorm houd van sex en er ook wil voor betaald worden. Samen heerlijke geil genieten. Bij klik kan dit op hele regelmatige basis. Op zoek voor deze avond en of nacht of volgende week overdag of idem avond en of nacht. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook wat extra info waar jij zoal van houd en niet en uiteraard verdere info over jou prijzen. 200% no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd x  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Vast contact
Hoi, Ik ben een 39jarige,verzorgde en betrouwbare man uit Ternat. Sinds een tijdje ben ik terug happy single. Ik heb amper tijd om aan een relatie te werken,maar ik mis toch contact met een vrouw. Daarom ben ik via deze weg op zoek naar een openminded en verzorgde vrouw die me regelmatig wil verwennen met een blowjob. Liefst een studente of vrouw van max 40j. Iemand die heel graag pijpt,verwent en op deze manier iets wil bijverdienen. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Vast contact
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10