Zoeken naar ikzelf wil

Uw zoekactie voor ikzelf wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

mr X 42 jaar Limburg - Sint-Truiden
150€ quickie ?
Hoi. Straks ben ik onderweg van een late vergadering in Hasselt naar huis (regio St Truiden). Welke leuke vrouw heeft er zin in een vluggertje of wil mij een blowjob geven? Bij jou of op een discrete locatie in de auto?  
Oona 41 jaar Limburg - HASSELT
Kwaliteitsvolle verwennerij tegen mooie vergoeding
Ben je op zoek naar zachte handen om je te laten verwennen? Of misschien wel naar zwoele lippen? Laat me weten wat je wensen zijn en misschien kom ik ze wel vervullen…! Geen extreme toestanden, gewoon heerlijke seksuele handelingen (handjob, blowjob, penetratie, massage,…) en genieten. Jij wordt verwend en betaalt me er een mooi bedrag voor. Alles heeft z’n prijs. Wil je meer weten? Stuur me dan snel een berichtje, liefst met foto! P.S.: ik ben geen professioneel sekswerkster, maar hou wel van seksuele verwennerij. Sensuele groetjes, Oona  
tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Weekendje weg
Hallo ik zoek een leuke dame die graag eens een weekendje weg wil tegen een leuke vergoeding. Ik heb ook een fntasietje om eens anale seks te doen als je hier voor open staat. Leeftijd maakt niet ui zolang we maar een leuke tijd hebben.  
Thomas 36 jaar Antwerpen - Deurne
Knap jong neukmaatje gezocht (vrouw) om 2x per maand af te spreken
Ik ben een knappe kerel die een jong, leuk neukmaatje zoekt om de sleur in zijn leven mee te doorbreken. Ik betaal 300 euro per date en wil graag 2x per maand afspreken (een vaste partner dus). Een date is gezellig samen zijn met alles erop en eraan... ook bare intiem. Interesse? Stuur me een mailtje met foto en ik antwoord zeker!  
Pieter 66 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Vrouwelijk pijpsletje
Welke vrouw tussen 21j en 55j wil mij bevrijden van mijn zaad op Carpool Wetteren of De Pinte.Tegen vergoeding  
Sam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke lieve Gentse milf/oma wil deze namiddag iets bijverdienen?
Hoi. De titel zegt ik feite alles. Contacteer me als je interesse hebt. Ik ben een knappe sportieveling met een verzorgd voorkomen. Ik kan ontvangen en verplaatsen. X  
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (29/05): (ont)spannende date met spontane klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een jeugdige dame (-30) die vandaag tussen 9 en 5 wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Slaafje 41 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Vrouw of koppel gezocht die vandaag 500 wil. Ik ben verzorgd slaafje
Ik zoek vrouw of koppel die vandaag 500 wil. Ik ben verzorgd slaafje. Alle regio's en voorkeur OVL  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vandaag graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Pijpdate (150€)
genieterke 59 jaar Antwerpen - Mortsel
zoek studente of (jonge)dame voor regelmatige dates
Hallo ben op zoek naar een meisje, studente of dame voor regelmatige dates. Kan zeer discreet op lokatie ontvangen of verplaatsen. Zoek een normaal persoon geen prof maar iemand die er ook van kan genieten en iets wil bijverdienen. Zoek iemand die graag mee wil helpen mijn fantasie om te zetten in pure realiteit. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur kan gerust uw reactie met foto en nummer om verder af te spreken. Reactie met nummer en foto krijgen voorrang maar iedereen krijgt een bericht terug.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10