Zoeken naar extra koppel

Uw zoekactie voor extra koppel leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Pieter 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Dame 60+70 +gezocht voor vriendschap en erotiek. Cuckold koppel mag reageren
Welke rijpere dame wil af en toe de sex toer op met deftige heer die graag al jouw fantasieën of wensen waar maakt. We spreken een leuke vergoeding af. Een cuckold koppel met passief aanwezige man mag ook reageren  
15 dagen
Stefsyl 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke spontane vrouw gezocht
Hallo, Wij zijn een koppel (38v en 40m) en op zoek naar een leuke spontane vrouw om in eerste instantie leuke momenten mee te beleven (terrasje, etentje, wellness, cinema, concert,...) en elkaar beter te leren kennen. Op langere termijn zou het fijn zijn als er een mogelijkheid is om een eerste trio vvm ervaring te beleven samen, met de nadruk op vv contact. Eventuele financiële vergoeding is bespreekbaar. Groetjes S en S xxx  
15 dagen
Jasper 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrijdag op hotel: wie komt langs?
Welke dame of koppel komt vanavond (vrijdag) langs voor een leuk scenario op hotel in Antwerpen? Voeg bij jullie reactie een foto toe zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mezelf volgt dan ook. Financiële vergoeding is afhankelijk van het scenario. Tot snel!  
16 dagen
Tom 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Meester(es) gezocht
Hoi, deze man zoekt een meesteres of dominant/fetish koppel om een eerste kennismaking met SM te beleven. Plassex, fucklicking,... Ik ben vrij ruimdenkend en niet afkerig van nieuwe ervaringen.  
16 dagen
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
voyeur
Hou je ervan om bekeken te worden. Zowel dame als koppel. Je gaat er voor om je lichaam te tonen; om sexy en verleidelijk uit de hoek te komen? Of ben je eerder een verlegen dame die wat ervaring wenst op te doen zonder dat ze moet? Die graag rustig de tijd neemt. Dan maak ik graag kennis met jullie. Ik ben een single man, hou van kijken naar lichamen, de vormen, ... kan er echt van genieten. Alles start met kleren aan, sexy en verleidelijk. Hoe ver we gaan bespreken we. Geen probleem om rustig op te bouwen. Je wisselt van kledij uit mij zicht. Bij een goeie klik lange termijn mogelijk. Zie jij deze insteek volledig zitten? Je doet het niet in de eerste plaats voor de centen, maar je wenst een aangename relaxte tijd waar je jezelf toont? Stuur me dan zeker een mailtje!  
16 dagen
Pieter 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: geile vrouw/koppel voor psychosex, geen intiem
Ik zoek een jonge maar vooral geile ruimdenkende vrouw of koppel voor psychosex zonder intiem en extremen. Dit in ruil voor een mooie vergoeding. Voorkeur voor meer dan één date indien het voor beiden ok is. Zoals aangegeven is een koppel die hiertoe bereid is ook welkom. Vragen, interesse? Stuur een berichtje met een beetje uitleg en eventueel een doodgewone foto. Snel reageren is de boodschap... gezien het voor regelmatis is zoek ik maar één kandidate.  
19 dagen
FFM 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Discrete heer niet opknap zoekt 2 slanke milfjes voor vaste FVG trio dates.
Welke 2 open minded single slanke milfjes bijv goede vriendinnen of .... vul zelf maar in zouden het spannend vinden zeer regelmatig een vaste trio avond te beleven met alles er op en eraan, dus niet alleen man gericht maar ook jullie samen ... en ik onbeperkt (zeer hoog libido) al jullie gaatjes mag vullen met sperma? Uiteraard staat daar een beloning tegenover inclusief overnachting samen van 1.000 euro per dame, vrijblijvende kennismaking mogelijk, samen uitbreiden met elkaar, en wil uiteindelijk een vast trio koppel vormen samen, etentje, latere fase samen enkele dagen op midweek etc. Dus niet zomaar voor fun 1 keer, serieus respectvol met elkaar omgaan. Jullie zijn zeker niet ouder dan 45 jaar geschoren, gevraagde sexy dresscode voor later en waar jullie wonen is niet relevant qua afstand, discreet bij mij te ontvangen ca va rose gekoeld te veel om op te noemen. Graag bij reactie duidelijke foto van jullie beiden. vrijblijvende kennismaking kan ook onze eerste date zijn bij klik.  
L&M 39 jaar Limburg - Maasmechelen
(bi-)dame voor trio met koppel morgen
Hoi wij zijn een koppel 33V en 48M en zoeken voor morgen, 02/09 in de voormiddag een slanke, bi-(schierige) vrouw die komt toekijken en meedoen met onze stoeipartij. Alles komt aan bod: VV, MV, VVM. Onze jacuzzi staat gereed. Speeltjes liggen in de aanslag. Lichte vergoeding kan, maar vooral moet er de "goesting" zijn. Ongeremd stoeien, maar met respect voor ieders grenzen. Discretie wordt gevraagd en geboden. Interesse? Mail dan snel je voorstel, incl. foto. Zwoele zoen, L&M  

(bi-)dame voor trio met koppel morgen
20 dagen
Alex 30 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Wie wil nu afspreken?
Is er een koppel of dame bij wie ik nu (zondagnamiddag) welkom ben? Doe een leuk voorstel met de gewenste vergoeding. Ik ben 1m82 en slank. Tot straks?  
20 dagen
Stijn 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toekijken bij koppel
Ik ben een 40 jarige man en zou graag is toekijken bij een koppel. Jullie leeftijd uiterlijk zijn niet zo van belang.  
  1   2   3   4   5