Zoeken naar eventueel

Uw zoekactie voor eventueel leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Graag wat meer..
Aantrekkelijke zakenman hoopt hier een leuke jonge vrouw - max 40 - te leren kennen die behalve zin in seks ook kan genieten van een glaasje voor of na, een leuk gesprek, en wie weet wat nog meer. Reacties met (eventueel onherkenbare) foto graag. Respect en discretie verzekerd.  
13 dagen
Tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuke dame gezocht voor een spannend afspraakje
Hallo ik ben een jonge heer van 24 en ik zoek een leuke dame die gaag eens anale seks zou willen doen tegen een zeer mooie vergoeding. leeftijd maakt niet zoveel uit. we kunnen afspreken bij u of ergen op kamer gaan, of eventueel sauna als je dat wilt.  
13 dagen
Stoffel 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken
Hallo, Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken om elkaar te verwennen, drankje, massage en verder genieten van een vrijpartij om de vrije dag af te sluiten. Eventueel op een kamer of kan ook bij mij thuis vanaf 19 u. Thuis heb ik ook een buitenjacuzzi. Ikzelf ben een alleenstaande papa, slank-sportief gebouwd 1,71 m en 63 kg. Graag een goed uitziende slanke dame tot 40 jaar Bij interesse laat vrijblijvend iets weten met een beschrijving en foto, je krijgt zeker een berichtje terug.  
14 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Fantasie beleven maandag - geen intiem
Morgen (maandag) vrij en ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde facesitting, prostaatmassage en strapon (= voorbinddildo), kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is niet nodig maar mag, alsook andere hand- of mondtechnieken.. Rondborstige dames hebben streepje voor, uiterlijk of leeftijd is niet van belang doch binnen het "normale". Ik zie ook graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan op hotel in regio Oost-vlaanderen of en dit enkel morgen, maandag 20/05. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
15 dagen
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, Ik betaal 200 voor 30 min. Graag een mailtje met een foto, eventueel u nummer, stuur ik u via Whatsapp.  
Gaetan 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
Ik zoek een lesbische dame of een lesbische koppel. Dit op haar met een ander vrouwen live in actie te zien. Of lesbische koppel met een derde dame in actie te zien. Ik geef hiervoor een flinke vergoeding. Dus als je lesbisch bent of eventueel bi en sta je open een ander dame te verwennen terwijl ik kijk ;mag je me sturen. Jouw / jullie leeftijd tussen 30 en 40 , liefst een brunette of exotisch uiterlijk mag en niet al te mager.  

Ik zoek een lesbische dame en geef er graag wat voor
16 dagen
Thom 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nevele
Ik betaal 200
Hey, hoop een afspraakje te vinden tegen vanavond of morgen. Graag een mailtje met een foto en eventueel u nummer, stuur ik via Whatsapp. Groetjes  
18 dagen
Jan 47 jaar Limburg - Genk
Leuke dame gezocht.
Ik ben een 48jarige Vlaamse man met een drukke job waar weinig tijd is voor iets anders. Daarom ben ik opzoek naar een leuke dame om van tijd tot tijd eens mee af te spreken. Als je wat financiële hulp kunt gebruiken kan ik je daar wel bij helpen. Geen extreme toestanden, ben meer te vinden voor een leuk uurtje plezier met wederzijds respect, dit kan wekelijks als de klik er langs beide kanten is. Eerlijkheid, respect voor elkaar, hygiëne en absolute discretie is een must. Kunt u zich hierin vinden stuur dan gerust uw reactie eventueel met foto.  
Voet fotograaf 23 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
Hoi allemaal, Ik ben hobbyfotograaf die zich verplaatst over gans het land opzoek naar dames met mooie en verzorgde voeten. Ik maak een uitgebreide fotosessie waarin enkel de voeten op foto komen te staan. (Niet boven knieën) Dus blijft dus volledig anoniem. De foto’s zullen enkel gebruikt worden voor privé collectie, uiteraard krijgt de dame ook alle foto’s ter beschikking. Tijdens een sessie die ongeveer een uurtje, max 2uur zal benutten zal er helemaal geen fysiek contact plaatsvinden tussen mij en het model. Het model bepaalt zelf haar prijs voor de shoot en kan er zeker van zijn dat ze meteen haar geld krijgt voor of na de sessie. Ik gebruik professioneel materiaal en heb zeer verzorgd en hygiënisch voorkomen. Uiteraard kan ik ook ontvangen in eigen amateur fotostudio. Ik heb een rijke collectie voetsieraden en attributen die eventueel gebruikt kunnen worden. Bij een goed resultaat en tevreden wederzijdse samenwerking is dit zeker niet eenmalig. Ik hoor het graag. G  

Hobbyfotograaf zoekt voetmodellen!
19 dagen
Deftigaub 36 jaar Antwerpen - Rumst
Date met vergoeding - vrij 17/za 18/zo 19 na 21u
Ik zoek een meisje of dame die wel een zakcentje wil verdienen in ruil voor een date zonder penetratie. In de plaats daarvan mag je me doen klaarkomen met mond, borsten en billen zc. Ik ben een hoogopgeleide en respectvolle Belgische man met bovenstaande als fantasie. Voor de rest geen rare dingen. Ik heb niet echt een type, gewoon graag geen marginale toestanden, dus stuur gerust een foto mee met je reactie en bij een klik krijg je er eentje terug met meer over mezelf en kunnen we eventueel verder logistiek en vergoeding bespreken.  
  1   2   3   4