Zoeken naar avond gezocht

Uw zoekactie voor avond gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Luuk 46 jaar Antwerpen - Edegem
Gezocht: Asian or African delight
Ik zoek via deze weg een leuke date met een Aziatische of Afrikaanse dame die tegen een nader te bepalen redelijke vergoeding samen met een respectvolle, slanke Westerse man wil genieten. Ben je van Aziatische of Afrikaanse afkomst, discreet en oprecht, neem dan zeker contact op! Ik verwacht niets anders dan dat we samen genieten van een intense ontmoeting.  
Genietertje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Gezocht voor vandaag
Ik ben een vrouw en ik ben opzoek naar een man Die me vandaag kan blussen Ik ben vanmorgen geil op gestaan en heb heel veel zin Gelieve de fakers niet te reageren Ik heb ook geen zin om eindeloos mail verkeer te voeren Ik heb gewoon zin in sex Gelieve te reageren met foto en wat je er voor over hebt  
lieve man 54 jaar Limburg - Overpelt
Betrouwbare dame gezocht
Ik zoek een leuke frisse meid voor regelmatig contact. Ben jij een leuke meid van tussen de 21 en 40 jaar, slank, nederlands sprekend dan zoek ik jou. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij voorkeur woon je in de omgeving, Limburg. Ik zou graag regelmatig willen afspreken voor een ontspannen date. Geen extremen, uiterste discretie en hygiëne zijn van belang. Ik ben een leuke relaxte vent van 50+, betrouwbaar, lief, verzorgd, welbespraakt en heb een prima baan. Bij mij zul je je zeker op je gemak voelen en staat jou en mijn discretie voorop. Ik kan prima ontvangen Hotel. Verplaatsen binnen de genoemde regio is ook geen probleem. De vergoeding bedraagt €250 per uur en ik zoek vaak een date Bij interesse zie ik graag je reactie.  
Looking for you 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
sten 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve meid gezocht voor vast contact - tot €1.000 per maand
Sportieve 40er zoekt girl (18 - 30j) voor 2 tot 4 x per maand mee te daten tegen €250 per date. Ik zoek geen extremen maar gewoon gezellige momentjes samen. Sauna, jacuzzi, hotel, … Ik ben een sportieve 40 er, slank, koppeke haar, bruine oogjes en gezond kleurtje. 1m88 / 82kg, discretie, respect en hygiëne zijn super belangrijk. Graag reactie met (on)herkenbare foto of omschrijving van jezelf en wat je verwacht. Regio Kortrijk, Waregem, Oudenaarde  
Sven 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Gezocht: jonge vrouw (koppel) voor pijpdate, 125 euro
Welke jonge vrouw biedt zich aan of wordt aangeboden voor een geile en kinky pijpdate? Kan bij jou, bij mij of cardate. Heb je een voorstel voor een geile blowjob dan geef ik je graag 125 euro... meer kan ook maar dat hangt van jou af. Stuur concrete info en concreet voorstel dan kunnen we snel afspreken.  
Mr Indecent 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Bi man gezocht
Hoi, ik ben 38 jarige man in heterorelatie die zijn fantasie graag in werkelijkheid zou brengen. Aangezien er zoveel fakers zijn waarmee er niet af te spreken valt ben ik bereid om een financiële vergoeding te geven. Ben op zoek naar een man die kan ontvangen in regio Waasland en die mij men eerste facial kan geven. Niet teveel gepraat, korte en snelle date. Jij zegt de vergoeding en we daten. Koppel waarbij de vrouw of extra man toekijkt/ meedoet ook mogelijk. Vergoeding voor koppel tot 150 euro voor speeddate. Tot snel ?  
Matthias 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Meisje gezocht die me haar borsten toont
Hallo, ik ben een 37 jarige goeduitziende man en op zoek naar een enthousiaste (jonge) vrouw die me haar borsten wilt tonen. In ruil mag je m'n besneden penis zien als je dat opwindend vindt :) Niet teveel poespas, gewoon afspreken en doen. Interesse? Contacteer voor meer info.  
A bit of fun 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile meid voor slippertje gezocht
Hey welke geile meid kan vandaag afspreken Antwerpen centrum? Tegen mooie vergoeding uiteraard? Stuur me snel om concreet af te spreken xx  
Mr discreet 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Amateur dame voor massage gezocht
Ik ben een hoger opgeleide, discrete en respectvolle man van 42j, 1m74, 73 kg, slank, weinig beharing, kort bruin haar, normaal voorzien. Ik ben op zoek naar een amateur dame die op een respectvolle manier een centje wil bijverdienen, door me op regelmatige basis eens een massage te geven. Liefst langere termijn, waarbij vertrouwen en discretie belangrijk is. Intiem is niet nodig, maar wel mogelijk indien gewenst. Wel massage in lingerie geven. Liefst ben je jong en slank, maar ik geef iedereen een kans. Je kan ontvangen of discreet verplaatsen, overdag in de week tss 8u en 16u. Ideaal voor een beginnende amateur dame of juffrouw die discretie belangrijk vind. Prijs komen we wel overeen, afhankelijk van wat kan.  

Amateur dame voor massage gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10