Zoeken naar 40*

Uw zoekactie voor 40* leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stinnie 40 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toekijken
Ik ben een 40 jarige man en zoek een vrouw die wil toekijken hoe ik met mezelf speel. Jij hoeft enkel te kijken. Leeftijd is niet belangrijk. Mocht het je iets zeggen contacteer me dan maar. We komen er samen wel uit.  
Amateurkoppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
Ik ben de amateur dame van een cuckoldkoppel. Kan jouw mooie buurvrouw zijn. Eind de 40, 1m69, 59 kg, echte stevige DD cup, maatje 38, slank en steeds geschoren spuitpoes. Al een beetje ervaring, maar nog steeds experimenterend. We zoeken een vaste (al dan niet bi) man die met haar alleen of ons samen (trio of cuckold) wil daten. Cuckie alleen kan ook. Kan ook samen met onze vaste huisvriend. Voor langere termijn, liefst 1 of meerdere malen per maand. Wij garanderen 200% discretie en safe, voor aanvaardbaar extra centje. Je reageerd met uitgebreide stats en duidelijke gezichtsfoto. Wij geven antwoord bij de juiste reactie. Wij ontvangen bij ons thuis in de (voor-) avond of evt vrijdagnamiddag.  

Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
40ger 41 jaar Antwerpen - Brasschaat
Op zoek naar eens iets anders....
Hey, Deze brave man van 42jr,182cm,74kg en 20cm wil graag eens wat nieuws beleven. Graag had ik een kinky/ dominante dame ontmoet. Mag zeker een jaartje ouder of een kilootje meer.... Die mij als sexobject wil of kan gebruiken. Hierbij ben ik natuurlijk zeer gehoorzaam en doe braafjes wat van me gevraagd word. Veel kan of mag zoals facesit,rimmen,plas,.... Kan ik zo iemand vinden hier?  

Op zoek naar eens iets anders....
10 dagen
Pieter 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jong kinky amateurtje (ev koppel) gezocht, tot 500 euro per date
Ik zoek een jong kinky amateursletje/hoertje voor een geile date. Ben je een amateurpooier en kan je een jong kinky sletje aanbieden mag je dat altijd doen. Als je van sex houdt, ruimdenkend en kinky bent, (bijna) geen taboes hebt,... moet je zeker reageren. Laat me weten wat ik mag verwachten en hoelang je wil daten in ruil voor een vergoeding van 400-500 euro. Reageren doe je door een berichtje te sturen met je gegevens, je voorstel en een gewone foto.  
10 dagen
MNM 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag genieten
Ik ben een alleenstaande aantrekkelijke zakenman. Ik ben discreet, respectvol en hou ervan jou te pleasen. Ik zou graag een aantrekkelijke jonge vrouw (Max 40) willen ontvangen voor een uurtje GFE waarbij we elkaar eens lekker verwennen. Antwoord graag met een fotootje; mag volledig anoniem zijn.  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Saunatje pakken?
Ben een nette verzorgde man van 40 jaar, 1.80 een normale/sportieve bouw, goed voorzien en discreet. Heb een weekje verlof en zou graag eens gaan ontspannen in een privé sauna met een leuke slanke dame. Genieten van sauna, jacuzzi, zwembad en elkaar! Uiteraard in alle discretie en met een vergoeding voor jou. Wie zit dit wel zitten? Eric.  

Saunatje pakken?
10 dagen
fun4all 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vaste side-kick gezocht
Hallo, ik ben een sportieve, slanke hoog opgeleide 40-er op zoek naar spanning en avontuur. Ben jij een slanke, verzorgde jonge dame (21-50 j) die wel in is voor een spannende seksuele relatie waarbij we elkaar grenzen aftasten? Stuur dan zeker een berichtje. Koppels mogen ook reageren met een voorstel, ben wel niet bi-georiënteerd). Indien het klikt is het de bedoeling om regelmatig af te spreken. Vergoeding wordt voorzien en is onderling te bespreken. Discretie en niveau is belangrijk.  
Miss M. 37 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Date gezocht voor vanavond of morgen voormiddag
Stijlvol, intelligent, bloedmooi én wulps. Ik sta open voor een date zonder tijdsdruk met een klassevolle heer. Prijsklasse 400€. Ik ontvang in een discrete, gezellig loft.  

Date gezocht voor vanavond of morgen voormiddag
11 dagen
Zachte man 39 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Lieve man zoekt zachte dame voor morgennamiddag
Hey , ik 40 jarige slanke man zoek een leuke dame om samen een heerlijke namiddag te beleven op kamer of bij u thuis. Ik verwen u graag met uitgebreid kussen en likken. Ik zorg eerst voor uw genot. Ook lekker squirten als ik je lik vind ik natuurlijk zalig mocht je dat kunnen. Indien je het ziet zitten neuk ik graag bare in uw kutje , ik heb een recente bloeduitslag mocht je dat willen controleren. Ben safe. Dus rustig en puur natuur mekaar verwennen. Mocht jij ook zo een zin hebben laat dan gerust iets weten. Xx  
Eric 40 jaar Antwerpen - Ravels
Masseuse gezocht.
Ben een nette verzorgde jongeman van juist 40 jaar met goed niveau, 1.80, normale/sportieve bouw, leuk voorzien. Zoek een leuke slanke dame welke bedreven is in het masseren van het gehele lichaam met een klein erotisch tintje. Bijvoorbeeld een kine of therapeute die het spannend vind om eens dat stapje verder te gaan. Uiteraard discreet voor beide. Gr Eric -x-.  

Masseuse gezocht.
  1   2   3   4   5   6   7