Zoeken naar zeer goed

Uw zoekactie voor zeer goed leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Piet 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Meesteres zoekt een lust slavin
Ik 45 j man moet van men meesteres een lust slavin zoeken. Welke vrouw wilt door haar als lust object gebruikt worden de bedoeling is dat zowel ik als jij door haar gebruikt worden. Wie wilt er spanning in haar leven. Welke vrouw single of getrouwd. En mag zeer zeker zonder medeweten van je man. Dat maakt het nog spannender. Wie is openminded. Al je wensen zijn bespreekbaar en word ook rekening mee gehouden. Wie durft te reageren. En vooral wie is real  
10 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die nood heeft aan een zalige lik beurt met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ik ben zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker. Ben echt een zeer goede likker al zeg ik het zelf.  
10 dagen
jaak 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top,meester,of strenge trava
wie jong of zeer oud geeft mij van de zweep en meer ik pijp en lik kont ik ben een slanke onderdanige slet slaaf 170/60/14  
10 dagen
Keurder 62 jaar Antwerpen - Ranst
Geblinddoekte keuring
Welke man zet zijn vrouw ter keuring, als ik toekom ? Dit kan met of zonder blinddoek. Ik betast haar, kleedt haar subtiel tot ze zich volledig naakt moet tonen. Ik keur en betast haar intiem. Intieme houdingen aannemen. Scenario kan aangepast worden aan jullie wensen. Ik hou mij aan de vooraf gemaakte afspraken. Ik ben discreet en zeer hygiënisch.  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
11 dagen
mr x 233 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zoek jong sletje (vrouw)
Je staat open voor niet standaard seks. Je krijgt de kans om te groeien. Bij klik en relatie openstaan voor zeer vergaande perverse handelingen. Laat me weten waar je nu al staat zo verliezen we geen tijd.  
12 dagen
Meester o 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Meester o heeft terug tijd voor een slavin
Hallo, ben zeer verzorgde meester en heb terug de tijd om een dame te verwennen. Heb je geen ervaring in de sm wereld maar je zou het graag eens ervaren, geen enkel probleem we zoeken samen naar de gepaste sessie, heb je al ervaring of fantasien, ik laat deze uitkomen. Ook rollenspelletjes, sm keuring, volledig lichaamelijk onderzoek of gyno onderzoek kan, dit alles in een rustige hygienische huiselijke sfeer. Welke dame droomt ervan om een meester te dienen?? Laat mij weten wat je graag zou willen en ik zorg ervoor dat jou behoeftes uitkomen. Alleen voor dames en koppels. Ik kan ontvangen en verplaatsen tijdens de week overdag.  
13 dagen
heterosub 29 jaar Antwerpen - Boom
Forced gay slut
30 184 96 17*5 zoek zeer domi, kinky, perverse mensen.  
13 dagen
Jo.d.v 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Ik hou dus enorm veel van beffen en vingeren hoe langer hoe liever. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker.  
14 dagen
Marc 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante 60 plus ongewassen
Hallo, echt geen dominante man vrouw die wilt komen om zich te laten rimmen, pijpen en ballen likken,beffen, facesitting, footloving, plas evt?? No fake. Zeer discreet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9