Zoeken naar vrouw voor nu

Uw zoekactie voor vrouw voor nu leverde 61 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

horny trav 30 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Sta open voor veel
Ik kleed me graag als elegante vrouw. En wil ook genomen worden als een vrouw en wil pijpen tot je klaarkomt in me mond. Of je mag op mijn lichaam spuiten.  

Sta open voor veel
Hanne 34 jaar Vlaams-Brabant - Rotselaar
Laat me graag domineren
Ik heb een vaste sexrelatie gehad met een man, maar hij is verhuist naar buitenland dus geen contact meer met hem. Ben je mannelijk, zoek je vast contact, dan kunnen we eens proberen. Dat je getrouwd zou zijn is geen probleem. Dit houden we onder ons (ps: heb zelf een relatie met een vrouw die van niets weet).  

Laat me graag domineren
Laura 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Pik met lange voorhuid gezocht
Hallo, ik ben cd Laura. Ik heb onlangs een filmpje gezien van iemand die de voorhuid over de eikel werd vastgebonden en zo werd gepijpt en gemastrubeerd tot hij klaat kwam. Soms werd de eikel eventjes ontblood om het vocht al op te zuigen. Na de ejaculatie werd het zaad ook opgezogen. Nu wil ik die vrouw zijn die dat doet. Zou vrijdag kunnen ontvangen. Wie stelt zijn pik en voorhuid ter beschikking???? Reageren met beschrijving van jou en foto van jou pik met voorhuid. Geen fake tel nr kan uitgewisseld worden voor afspraak vrijdag overdag. Ik ben cd/trafje. Meer kan ook indien je meerdere keren kan klaarkomen.  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
in samenspraak met mijn vrouw...dus die is op de hoogte ....ik ben een biman van 63 en ontvang je deze woensdagmiddag en of vrijdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
Stefanie 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie heeft zin?
Hallo, Ik ben TVStefanie 40 /172/68 en ben een lekkere hete trans .Welke man of vrouw of koppel heeft zin om langs te komen en heerlijk verwend te worden met een lekkere pijpbeurt , en wie er zin in heeft mag mij een lekkere neukbeurt geven . Ik kan discreet ontvangen en verplaatsen .alles kan maar niets moet .. reageren met FOTO en ASL anders geen reactie..  
Trav-lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek een Trav-CD-sissy of verwijfde bi
Ik behandel jou als een vrouw en laat je genieten met respect voor elkaars grenzen en fantasieën. Ikzelf sta voor veel open, niks moet. Ouder mag zeker ook reageren. Indien nodig vergoed ik jouw vervoerskosten en diensten.  
Schiettekatte Da 61 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Sexi man
Wie maakt van mij een vrouw  

Sexi man
10 dagen
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Opzoek naar ladyboy of shemale serieuze betrekking;
Ben opzoek naar een ladyboy of shemale vaste betrekking.Tegenwoordig moeilijk te vinden.Leeftijd maakt niet uit .Je graag tonen met een man in het openbaar.En een serieuze relatie willen opbouwen en zich op en top vrouw voelen. Ikzelf heb er ervaring mee.Dus geen probleem. Ben je zo iemand en heb je intresse.Ben berijkbaar via whatssap:0471418265.alleen serieuze kandidaten.Graag reactie met foto.  
11 dagen
Dominante top 63 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante top zoekt mooie trav/ts
Ik ben een jonguitziende zestiger en een dominante top. Ik zoek een mooie trav/fs om gebruikt te worden als neukslet. Ik ga je sexueel opleiden tot neukvlees hoerige slet. Leeftijd tussen 25 en 45 jaar. Ik woon alleen en kan alkw dagen ontvangen. Verplicht steeds gekleed ijn met sexy lingerie en er vrouw uitziende.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
  1   2   3   4   5   6   7