Zoeken naar van tv

Uw zoekactie voor van tv leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Come to daddy 43 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Come to daddy
Hetero, sissy lover. Opzoek naar online contact met een slanke jonge (18+) sissy, cd, tv, femboy…..Iemand die een mannelijke man wil voor opdrachtjes, cammen, foto’s, filmpjes en fantasieën uitwisselen. respectvol maar kinky. Later echt daten, maar eerst elkaar beetje gek maken.  

Come to daddy
Dimi 49 jaar Limburg - Tongeren
TV/TS/ Sissy
Hi ben jij het ookzo zat met die vele fakers. Zullen wij dat lekker anders doen. Jij TS/TV/SISSY,tot 32, verzorgd, glad, sub en kinky. Ik dominant, 49, fit, open, discreet, altijd met klasse en een hoog libido. Samen naar kinky party's spannende huis feestjes en veel fantasiën samen beleven. Leuk als ik wat van jou hoor.  

TV/TS/ Sissy
Lakboy 49 jaar Limburg - Zonhoven
Wanted : Vrouwelijke TV / CD
Ik zoek een vriendelijke TV / CD om samen gezellige en geile tijden mee door te brengen. Leeftijd is niet belangrijk, hygiëne en discretie wel. Ik heb zelf een grote fetisj voor outfits in lak, leder, latex… en lange laarzen. Ik draag dit zelf heel veel en altijd tijdens de sex. Het is niet noodzakelijk dat u dat ook draagt, maar het zou wel fijn zijn als u het ook draagt. Ik ben alleen. Ik moet dus niets stiekem doen, ik hoef aan niemand verantwoording af te leggen. Graag een reactie dat uit meer als vijf woorden bestaat. Stel jezelf voor, wat je verlangens zijn, wat je zeker niet wenst e.d. Reacties uitsluitend met foto (geen foto = prullenbak). Als je nog vragen hebt wil ik die best beantwoorden. En fakers… ik heb jullie tamelijk snel door dus verspil onze tijd niet.  

Wanted : Vrouwelijke TV / CD
Hidden 65 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Cd/tv zoekt cd/tv
Ben op zoek naar een lief zusje om samen te spelen en mijn vrouwelijke kant verder te ontdekken. Mature cd/tv zijn welkom. Zoek in de omgeving van Leuven en kan helaas niet ontvangen. Tot binnenkort  

Cd/tv zoekt cd/tv
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TS/TV
Welke geile TV/TS heeft zin ? Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Zoek geile TS/TV
Lila 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Feminisatie
Verlegen en weinig ervaren tv zoekt iemand om samen mee te experimenteren. Hou van soft en kinky . Sensueel. Feminisatie. Natte slipjes. Maskertje. Gelakte nagels. Tongzoenen. Beffen. Rimmen.Rollenspel. Enig niveau vereist. Wie kan mij verder monitoren en heeft goede smaak ? Ik ben single. Vaak beschikbaar.  

Feminisatie
sandy 47 jaar Limburg - Halen
zoek date met tv cd vrouw of jonge man of koppel
zoek date met tv cd vrouw of jonge man of koppel ben niet op zoek maar volslank , baar of snor  

zoek date met tv cd vrouw of jonge man of koppel
12 dagen
Gast 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Gast zoekt shemale /tv
Ik ben een gast 36 jaar en zoek langs deze weg een shemale of trans voor leuke avonden mee te beleven als er een klik is kan dit meer dan 1 keer wel waar alles kan en niks moet zie jij jou daarin stuur mij dan zeker een berichtje  
12 dagen
Theo 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Gezellige tv of crossdresser gezocht
Ik man van 52, sportief gebouwd, zoek bovenstaande. Jij voelt je vrouw, je kleed je als vrouw, je wil behandeld worden als vrouw. Ik kan niet ontvangen. Liefst uit regio rond Begijnendijk. Liefst niet roker.  
12 dagen
Ellen 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Bij wie mag ik komen kijken?
Hallo, Ellen is de naam. Zeer onervaren en op zoek naar mijn echte ik. Heb nog geen enkele TV ervaring en weet ook niet of het iets voor mij is. Ben ik bi of eerder TV? Ik weet het niet. Ben op zoek naar een TV of koppel die me laten meekijken tijdens de sex. Ik hoop dan te zien en ontdekken waar ik echt naar verlang. Het is niet de bedoeling dat ik actief ga meedoen. Ik draag sinds kort een peniskooi/chastity, dus veel kan ik toch niet doen. Ben benieuwd wie de slaapkamerdeur durft open zetten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9