Zoeken naar wie kan ons ontvangen

Uw zoekactie voor wie kan ons ontvangen leverde 81 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ouder koppel
Hallo, ik ben op zoek naar een ouder koppel, graag 55+, waarbij ik de vrouw verwen. De man mag ook gerust meedoen. Ik kan niet ontvangen. Ben wel discreet een hygienisch.  

Ouder koppel
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een koppel dat lekker mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen  
Will 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
opgesloten in een kuisheidskooi
Momenteel is mijn penis opgesloten in een kuisheidskooi (Chastity Cage). Wie ( M, V, Koppel ) wil mijn kooitje in het echt zien en er mee lachen/spelen. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen, of buitendate, cardate. Omgeving Leuven  
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
bart 46 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
op zoek naar koppel
Ik kom hier eens zien naar een koppel voor een leuke en spannende date. Ik kan jullie ontvangen met een glaasje erbij en dan als het ijs wat is gebroken eventueel verder gaan. Ik sta open voor trio of ook als ik jullie mag bekijken en of ik je vrouwtje verwen en jij toekijkt. Uiteraard is dit heel discreet. Ik ben een zeer verzorgde man m82 76kg geen bbs en intiem geschoren. Als jullie er zin in hebben stuur gerust een mailtje mat wat info over jullie.  
10 dagen
Ikke 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een koppel dat lekker mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
Horny One 40 jaar Oost-Vlaanderen - Hofstade
Geile dates
Hey; ben er 40, 1m80, 80kg, gespierd, verzorgd, discreet, stevige pik en op zoek naar een leuk koppel om spannende momenten mee te beleven. Ik kan zowel ontvangen als verplaatsen. Tot vlug;-) Xxx  

Geile dates
Kaalkopje 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Kijk jij toe hoe ik je vrouw neuk?
Absolute discretie verzekerd alsook hygiëne. Kan zowel ontvangen als verplaatsen. Vind het zeer opwindend als de man van een koppel toekijkt hoe ik zijn vrouw neuk. Ben 55j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Van nature uit ben ik een lieve tedere maar ook warmbloedige man Vooraf enkele glazen cava verkrijgbaar om wat losser te komen. Kijk jij toe hoe ik je vrouw neuk?  

Kijk jij toe hoe ik je vrouw neuk?
Black 26 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zondagmiddag avond wie kan mij ontvangen ?
Wie is er vrij op zondagmiddag of avond ? Je moet wel kunnen ontvangen. Graag leeftijd en adres. Een foto mag anoniem ! Discretie gevraagd en geboden. Liefst een leuk contact voor lange termijn.  

Zondagmiddag avond wie kan mij ontvangen ?
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9