Zoeken naar wie kan er nu

Uw zoekactie voor wie kan er nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuurtje ?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen!  
gisteren
Bart 42 jaar Antwerpen - Putte
Een mogelijke discrete vriend aan huis voor jullie als koppel?
Als niet single man kom ik niet aan mijn behoeften. Hierdoor kwam ik op het idee om een discreet koppel te zoeken om hete en spannende momenten te beleven. De vrouw een huisvrouw/hotwife die dat gewillig is en veel honger heeft. De man die het ook opwindend vind om haar bezig te zien met een andere man maar ook graag meedoet met zijn drietjes. Dit discreet en in een vriendschappelijk band zodat er een vertrouwens band/klik ontstaat maar toch die afwisseling en spannende ondeugende momenten in je leven hebt. Zijn jullie hiervoor te vinden? Stuur een mailtje met een omschrijving van jullie en wat jullie in gedachten hadden? Dan kunnen we hierop verder bouwen om te kijken of het iets kan worden. ;)  
Blackman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0485367107
Date met Blackman
Blackman zoekt date met koppels, geen financiële bedoeling. Ontvangen of verplaatsen Geen probleem. Extra blacks kan.bel eens om verder te afspreken  

Date met Blackman
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
Lucas 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Koppel voor leuke dates gezocht
Hoi, Leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben op zoek naar een spontaan koppel om een lekker triootje te doen waarbij wederzijds plezier en genot centraal staan. Ik sta voor veel open met uiteraard respect voor elkaars grenzen en wensen. Indien de klik wederzijds is hoeft dit voor mij niet bij een eenmalige date te blijven. Het zou leuk zijn om regelmatige dates te hebben met een vast koppel. Ikzelf ben 46 jaar, 1m90 groot en weeg 94kg. Ik heb felblauwe ogen en korte donkere haren (alhoewel het grijs al de bovenhand begint te nemen). Uiteraard draag ik hygiëne en discretie hoog in het vaandel. Ik kan soms ontvangen maar zeker verplaatsen tot bij jullie of op een kamer. Ik zoek voor overdag in de week. Ik hoop dat dit voldoende is als eerste kennismaking en hopelijk horen we elkaar snel.  

Koppel voor leuke dates gezocht
gisteren
Triolover 56 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Cuckoldkoppel gezocht voor deze zaterdag of zondag
Welke cuckoldqueen zoekt nog een Bull voor dit weekend? Als vrouwgerichte maar dominante man spreek ik graag met jullie af. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Enkele serieuze reacties.  
gisteren
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
ALS KLASSE KOPPEL OP ZOEK NAAR DIE (VASTE) SECRET LOVER VOOR HAAR ...
Hoi, als klasse koppel hebben jullie die fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover voor haar... Als man kan je er enorm van genieten dat JOU klasse dame zich ongeremd kan laten verwennen door haar (vaste) lover, soms samen met drie (hetero), maar ook geef je haar de vrijheid, stimulatie zelfs om samen met haar lover af te spreken, wel steeds met jou volle medeweten ! Graag zou ik jullie vast contact kunnen worden, geen gevlinder dus...! Graag zien jullie haar lover als een verrijking voor jullie relatie, en niet als een bedreiging daarvoor. Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd (attest ok),sportief en kan me beroepshalve (vertegenwoordiger) zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag ... Zijn er voldoende raakvlakken voor jullie, dan lees ik jullie graag. Grtjs Haar (vaste) Lover xxx  
gisteren
Trio 53 jaar Antwerpen - Borsbeek
Op zoek naar een jong koppeltje
Welk jong koppeltje zoekt een man voor trio? Deze goed geschapen zeer verzorgde man zoekt een jong koppeltje voor trio ervaring. Trio waar vrouw centraal staat, licht bi kan. Jullie kunnen ontvangen of op kamer of Cardate. Interesse stel je dan uitgebreid voor aub Voorwaarden zijn bespreekbaar. Kijk uit naar jullie reactie.  
gisteren
Bi boy 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
gisteren
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, liefst met haar medeweten, of toch alleszins open staan voor wat meer? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontmoeten. Verblijf aan zee tussen 11 en 18 mei. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10