Zoeken naar koppel avond

Uw zoekactie voor koppel avond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Roger 66 jaar Antwerpen - Turnhout
Op zoek naar leuk (ouder) koppel voor een erotische vriendschapsrelatie
Hey, fijn dat je deze advertentie leest. Ik ben een gepensioneerde single man en wil graag in contact komen met een koppel met levenservaring, jong van hart en die af en toe buiten de lijntjes willen kleuren. Samenkomen voor een babbel, een drankje en een hapje, wat flirten en met drie elkaar laten genieten. Liefst niet eenmalig. Hierbij staat de vrouw in het middelpunt, manuele of orale aanrakingen tussen de mannen kan ook als je daarvoor openstaat maar is geen must. Een fijne vriendschap met een plusje! Ik kan ontvangen en verplaatsen. Groetjes, Roger.  
Trio-Lover 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welk koppel wenst er een extra man bij ?
Ik ben op zoek naar een leuk koppel om geregeld samen te komen om heerlijk met drie te genieten van elkaar . Ik ben een ervaren masseur en ik geef zalige Tantre massage Hebben jullie er ook zin in ? ... geef me dan een seintje  

Welk koppel wenst er een extra man bij ?
Derk en Peter 58 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, paar of koppel voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, paar of koppel voor lekkere seks.
Daan 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Openminded koppel?
Dag openminded koppel, jullie vinden het fijn dat de dame geniet met een andere man? Wel, reageer dan maar op deze advertentie. :) Graag had ik een koppel leren kennen dat openstaat om online kennis te maken en dat ook zo ruimdenkend is dat de vrouw een (ont)spannende chat mag beleven met een andere man. Dit terwijl de man van het koppel op de hoogte is dat zijn vrouw zich heerlijk amuseert. Waar het verder kan toe leiden... dat zien we wel he :) Mocht jullie dit aanspreken, laat het mij gerust weten. Ben nu al benieuwd. Ik ben een heel respectvolle veertiger, groot van gestalte, normaal gebouwd, hoger opgeleid. Waarden zoals respect en discretie zijn voor mij bijzonder belangrijk. Foto na eerste contact zeker te krijgen. Nu al heerlijke xxx van mij voor de vrouw. :) Daan  
Sander 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Deze slanke sportieve wel opgeleide man van in de 40 met voldoende humor is op zoek naar een lekker stel dat er voor openstaat ontdekt te worden om samen mooie erotische momenten te beleven. Ook een single dame is een optie maar dat lijkt een utopie. Elkaar ontdekken waarbij zij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren jongen. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd  

Lekkere NL man zoekt een avontuur met een leuk vlaams koppel
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Loc aangeboden vanavond
Hallo, fijn dat je de tijd neemt om deze adv te lezen. Graag geef ik vanavond een koppel of gelegenheidskoppel de kans om zich te komen uitleven bij mij thuis. Zelf kijk ik discreet toe hoe jullie elkaar verwennen. Het zou wel fijn zijn om wat losse handjes te hebben bij elkaar. Dit zowel bij man als vrouw. Mannenkoppels zijn ook welkom. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving door een vlotte verzorgde man van 52j m85 97 kg. Hyg en disc zijn geboden. Graag lees ik jullie voorstellen en verwachtingen via mail. Tot straks?  
Geile gastheer 48 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Welk koppel komt eens langs?
Nog geen plannen op deze druilerige zaterdag? Is er hier een koppel waarvan ik (hetero, slank, m79, groot geschapen) de vrouw eens uitgebreid/ongeremd verwennen mag?  
Voyeur 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voyeur zoekt show
Hey, Ik ben opzoek naar een koppel die eens een voyeur willen ontvangen. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik wil jullie elkaar zien verwennen. jullie zijn dus een koppel dat graag eens bekeken wil worden. Indien jullie ideetjes hebben, stuur ze zeker door. Hopelijk tot snel! x  
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Welk leuk en heet stel/koppel heeft er zin in extra fun? Alles is bespreekbaar en veel kan maar niets moet.Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Zelf ben ik intiem glad. Ik ben 44j en 172cm en 75kg en 17cm. Hebben jullie nog vragen...laat maar komen. geile groet.  

fun for 3
Marcel 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ouder met nog veel zin zoekt koppel voor plezier met drie veel kan niets moet
Dag koppes hier ik al wat oudere man maar nog er veel zin voor genot zoek een koppel voor een heerlijke warme trio waarbij veel kan maar niets moet al is het maar van gewoon komen toekijken tot je zegt maar wat jullie wensen zijn .Zelf verwen graag oral en kan ook redelijk goede tantra massage geven.Ik biedt 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook ik heb geen voorkeur voor leeftijd dus jongeren die eens willen experimenteren met ouder erbij geen probleem ik kom met veel plezier naar jullie toe liefst binnen regio en kan vanavond nog of voor later.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10