Zoeken naar elke trio

Uw zoekactie voor elke trio leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Sportieve goeduitziende zuiderse bull zkt cuckold trio date met geile jonge koppels.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Sportieve goeduitziende zuiderse bull zkt cuckold trio date  met geile jonge koppels.
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
Klasse & Kinky 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met Drie
Ik zoek een koppel waar zowel de man als de vrouw graag genieten van een bi man zodat we ongeremd met zijn 3en kunnen spelen en genieten van elkaar. Ik zoek geen afgelikte foto modellen maar echte mensen waar naast heerlijke seks dates ook een leuke babbel mee mogelijk is om de vaste bi huisvriend van te worden. Liefst een koppel waarvan de man 100% bi is (strelen, zoenen en neuken) en waar de vrouw zowel geniet van een heerlijk trio met 2 mannen als ook van MM seks.  

Genieten met Drie
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden kan vinden???? Ik ben slanke sportieve 100% hetero man en wens graag een leuk koppel(waarvan de man 100% hetero!)te leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes.Ik heb weinig trio-ervaring van ondertussen paar jaren geleden. Mijn voorkeur gaat naar beginnend koppel veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, graag 'gewone partners'en geen Ken- en Barbie types aub :) Enig niveau en haalbaar van afstand aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
Brian 43 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg 0498417598
lekkere massage en trio
Ik ben een sportieve hetero man 1m81, 79kg. Ik wil graag met een leuk koppel afspreken voor een toffe trio. Ben normaal geschapen en intiem geschoren. Ben net, verzorgd en rook niet. Ik kan goed masseren en geef er graag eentje. Ik ben vrouwvriendelijk en niet opdringerig. Veel kan niets moet. Ik kan ontvangen bij mij thuis en verplaatsen. Ik heb een massage tafel.  

lekkere massage en trio
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik ben op zoek naar een koppel om een (of meerdere) fijne trio('s) te beleven. Het zou niet mijn eerste keer zijn, in het verleden had ik al toffe en aangename dates. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon stel, niet naar speciale dingen. Gewoon een aangename date met drie  

Op zoek
Bert + vriend 35 jaar Limburg - Paal
Ik (+misschien een vriend) zijn opzoek naar een cuckold/trio koppel
Hallo cuckold/trio koppel. Mij even voorstellen, ik ben een vlotte open en spontane jonge hetero single met een stoet kantje. Ben goed geschapen, groot uithoudingsvermogen en kan meerdere keren achter elkaar klaar komen. Ben niet rap verlegen en zeer ondernemend. Ben voor dit weekend of begin volgende week opzoek naar een actief koppel voor een je raad het al een cuckold/ trio date, vrouw gericht waarbij veel kan niets moet. Het koppel dat mijn voorkeur geniet is niet ouder dan mij, heeft uitgesproken interesse in xl pleasure (zij dan toch), trio en of cuckold. Is niet vies van sperma, en houdt ook van stevige porno actie. Dan kan je mij mailen met korte omschrijving van jullie en wat jullie juist zoeken, wat kan en wat niet, en foto in bijlage. Altijd antwoord terug. Geen bi dates, geen+45 jarige. En misschien heel misschien krijg ik mijn vriend wel mee voor extra stootkracht en het betere spuitwerk... Grt en hopelijk vind ik rap het juiste koppel  

Ik (+misschien een vriend) zijn opzoek naar een cuckold/trio koppel
Frank 56 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Trio
Zoek koppel waarbij ik met toestemming en in het bijzijn van beiden de vrouw centraal wil verwennen, voorspel beffen, vingeren... leeftijd onbelangrijk, wel verzorgd en normaal gebouwd Ben slanke man, 1,71 m, 70 kg en 17 cm. Zeker antwoord en wel kunnen ontvangen of locatie.  
Toerist 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Morgen, vrijdag 31 mei, overdag, bij jullie?
Welk gewoon, tof, ruimdenkend koppel (18 tot 65j) nodigt morgen (vrijdag 31 mei, tussen 10u en 15u of tussen 18u en 20u) deze charmante, geile toerist (hetero, 1m80, 65kg, 20 echte cm in de boxershort) uit voor een ongeremde vrouwgerichte trio of cuckolddate?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10