Zoeken naar wie heeft

Uw zoekactie voor wie heeft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fred 41 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Zin om te zuigen
Gewoon eens zin om harde paal te zuigen. Zelf ontdekkende bikerel, beetje ervaring en zin in meer! Wie heeft lekkere paal en zoekt warm mondje?  
gisteren
Biboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Anoniem zuigen
Ik zou graag 1 of meerdere mannen anoniem willen zuigen , weet er iemand of er in het Waasland gloryhole’s zijn waar dit kan , of als er iemand een voorstel heeft hoor ik het ook graag . Al een jaar geen zaad meer geproefd en de honger is groot . Hopelijk kunnen jullie me van mijn honger verlossen .  
Manu 43 jaar Limburg - Maasmechelen
Bi bot gespierde gast zoekt voor vanavond date met xl of trio..
dag heren .ik ben op zoek naar een top graag xl of Koppel. Voor vanavond af te spreken.ik Ben 43j m78 en 85 kg gespierd.18.5.wie heeft er zin .stuur asl +Pic cm en Dan kunnen we afspreken ik Kan niet ontvangen  

Bi bot gespierde gast zoekt voor vanavond date met xl of trio..
gisteren
Hey 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie zin in fun
Geile bot die zin heeft een lekkere piemel. Zoek een top daddys vind ik geil net alsook buikjes maar sta open alles. Kan enkel verplaatsen. Zoek voor deze namiddag of avond en stuur ook even een pic.  
gisteren
lode 64 jaar Limburg - Tongeren
wederzijds oraal genot
wie klein of heel klein geschapen heeft zin in oraal plezier, geen geneuk en geen anaal  
gisteren
Stefaan 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op naar de volgende
Hey laat me eerst beginnen met dank aan de lollie die voorbije dinsdag lang mijn kamer zijn gepasseerd in carotel Lubbeek het was zalig. Daarom terug een oproep. Wie heeft er zin om maandag langs te komen om mij te nemen op een werf in Bekkevoort. Discreet.. graag xxl lollies black mag ook.  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp senior+60 date
ik zeer onbehaard en passief wil graag eens gapijpt worden door een opa die ervaring heeft in pijpen en graag zaad slikt ook zijn er hier geile oudere die dat willen  

zoek geile pijp senior+60 date
gisteren
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Goedemorgen, wie heeft er zin om elkaar wat te verwennen.  
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Sexbuddy FWB
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Pieter 53 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Welke geile man heeft nog goesting ?
Deze eveneens geile kerel heeft vanavond, en morgen de ganse dag, tijd en goesting om lekker te genieten... Gezond, discreet, sportief, kan ontvangen of verplaatsen als het wat in de buurt is. Openminded en mits een goede klik kan er veel gebeuren.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10