Zoeken naar wie gaat er morgen

Uw zoekactie voor wie gaat er morgen leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Foster 24 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dickpics
Dag heren 24j. Die dat willen mogen me een foto van hun of andere hun lul doorsturen. Pijpens, rukkend, klaarkomend, slap, stijf, maakt niet uit. Snapchat: mauricedetolk64 Die met wie ik langer en meer kan sturen via snapchat hebben veel grotere kans om af te spreken dan die met 1 mailtje. Je moet niet per se "hey, hoe gaat het" en alles sturen. Enkel foto's en filmpjes vanaf het begin heb ik veel liever, dan moet ik niet wachten. Op snapchat stuur ik er ook terug.  

Dickpics
cap d'agde 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
cap d'agde
hallo wie gaat er naar toe of weet je iemand die er gaat of is ,ik ga eind deze week ,even mailen ,ook hier date graag  

cap d'agde
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ochtend zaad
ik hetro zoek advertentie daar ben ik zot van wie heeft dit voor mij voor je gaat werken ik zuig je klaar maar ik verplaats niet je bent welkom in de twee netenstraat 2060 antwerpen noord den dam ik antwoord steeds terug hygiene en discreed  
Thomas 40 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Eerste keer gepijpt worden door een man
Hetero wil eens in openlucht rukken en gepijpt worden door een verzorgde man, liefst wat jonger. Laat een korte beschrijving achter voor de zon onder gaat! Voor nu  
Stefan 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Voor nu buitendate
Welke leuke man liefst top voor een geil avontuur ergens in het bos ruken pijpen neuken sta voor veel open liefst glad geschoren en proper anders gaat het avontuur niet door  

Voor nu buitendate
Raven 30 jaar Antwerpen - Herentals
Pijpen
Hoi ik vertrek nu richting herentals bij welke lekker gast mag ik even stoppen om me toelaten pijpen car daet gaat ook natuurlijk  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10