Zoeken naar welke zou

Uw zoekactie voor welke zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Genieter 55 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Even lekker genieten
Ik ben deze morgen geil opgestaan en zou graag eens gepijpt worden. Ik heb nog lekker warm ochtendzaad. Ik ben een verzorgde man en intiem gladgeschoren die kan ontvangen. ( Fakers gelieve zich te onthouden )  
Bi-42 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bicurieus
Iemand die mij morgenvoormiddag zou kunnen ontvangen in de omgeving van Lede? Heb weinig ervaring met mannen, maar sta voor veel open. Bij voorkeur (een rollenspel met) iemand dominant. Doe maar een voorstel.  
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Iemand nood aan blowjob vanavond/vannacht?
Zoek bij voorkeur een oudere top die kan ontvangen in de buurt van moerbeke-waas... dus wachtebeke, overslag, stekene, eksaarde,... ik zou heel graag iemand pijpen vanavond/nacht en ik kan ook slikken :) iemand? Stuur mailtje met stats en locatie van waar je bent  
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
Hornyboy 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Pijpen
Hey Wie zou deze hetero willen pijpen? Reageren met foto en beetje tekst. Ik kan niet ontvangen. Groetjes  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
tom 54 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
voor vandaag of van de week
welke slanke of sportieve jonge/man wil eens graag gepijpt worden meer kan ook sta voor veel open ben meer bot en kan alle dagen ontv mail me met je beschrijving een foto is leuk maar hoeft ni direkt en vertel me wat je zoal zou willen geile groetjes  

voor vandaag of van de week
Verwenner 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen 25 en 40 jaar
Wie wil er graag eens gepijpt of gerukt worden door een man? Ben je nog ontdekkend, wil je uw grenzen verleggen, zou het je eerste keer zijn met een man, geen probleem voor mij. Je kiest zelf wat er gebeurt en hoelang je wilt blijven. Ik zelf sta voor veel open.  
kris75 49 jaar West-Vlaanderen - Damme
massage
Hallo, ben slanke man, zou graag iemand vinden die mij vanavond komt masseren, ik kan ook verplaaatsen. Het is dus voor de massage, ik wil geen mannen neuken of pijpen. Maar ik geef mij wel over aan je, je mag alles doem met mij, ook vind ik het geil als je rustig initiatief neemt en als ik plots jouw paal tussen mijn billen voel...  
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10