Zoeken naar uit gaan

Uw zoekactie voor uit gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21 juni om 20u mannen (+/- 10) voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Een blote avond onder mannen. Het kan zijn dat er op het einde van de avond gerukt wordt door wie zin heeft. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Reageren enkel als je kan komen en tss de 30j en 50j bent, slank of klein buikje. Stuur een foto mee en iets meer als 2 zinnen uitleg. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
Jef 54 jaar Antwerpen - Turnhout
Bottom zoekt
Voor vanavond lekkere sex. Wie wil me neuken? Kan me verplaatsen (max 5km rond turnhout) of kan eventueel ontvangen. Mag ook koppel zijn. Vrouw neukt me terwijl ik man pijp. We neuken samen de vrouw. Ik ben zo geil. Ben verzorgd, gespoeld en sportief gebouwd. Ik hoop vanavond voldaan kunnen gaan slapen.  
Tom 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Lieft rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
onderdanigpijper 38 jaar Limburg - Genk
onderdanige pijper
Vanavond, Op een Discreet Parkeerplaats in Genk, wil ik Graag op mijn knieën gaan, om een aantal mannen lekker klaar zuigen, je mag van soft naar goed stevig mijn mond neuken tot je klaar komt, en als je wilt, je mag dan ook op mijn plassen,,, bij interesse,, stuur mij mail, en dan zal ik je door geven op welke parkeerplaats ben ik vanavond,  
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Patsy heeft zin en ontvangt
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Trio is ook mogelijk. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren.Van 13 op 14 juni kan ik ontvangen en is overnachten wel mogelijk. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.     

Patsy heeft zin en ontvangt
Doe wat je wil 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onervaren zoekt 1 of meer tops
Dag mannen/jongens, Ik ben 39 en hoop hier iemand te vinden die ik mag leeg zuigen en die me doorneukt. Verder ben ik wel te vinden om vernedering, pisdrinken,…jou fantasie mag ook uitkomen natuurlijk. Jou huidskleur, leeftijd is van geen belang (jong, oud) wel ben je liefst slank en onbesneden (en heb je een mooi bosje Ideaal heb je ook interesse om mijn plasbuis open te rekken / stretchen. Ook mag je filmen / foto’s nemen. En sorry, ik stuur wel graag nog wat berichten alvorens af te spreken. Ik heb een lichte vorm van autisme en weet graag hoe het allemaal gaat gaan. Ik kan enkel verplaatsen (auto). Liefst ben je van de omgeving om makkelijk meermaals af te spreken. Kom je toch van iets verder maar ben je de geknipte man(n’en), reageer dan ook aub.  
Hans 59 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Dienen als sperma slaafje
Ik man volslank zou graag door een man of vrouw aangeboden willen worden aan een groepje mannen om ze klaar te moeten pijpen en al het sperma te moeten slikken en als er in mijn gezicht gespoten word moet te dat ook gaan slikken. Kan enkel in de avond verplaatsen  
Ikke bottom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10