Zoeken naar tra*

Uw zoekactie voor tra* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
Hey ben bi gast 59j ontvang in deerlijk elkaar pijpen en ik neuk als je wil drankje hot filmpje en verder komt wel trans of trav mag ook wel jonger en kale lul hebben  

Pijpdate
Travje 30 jaar Limburg - HASSELT
Geile date gezocht
Ik kan ontvangen in de week. Een oudere man is ook welkom. Liefst een mailtje sturen met wat je wil en wanneer je kan komen.  

Geile date gezocht
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Ben bi gast ontvang nu in deerlijk is er shemale of echte vrouwelijke trans die wil langs komen samen lekker genieten bij drankd hot filmpje en rest volgg wd  

Hot date
Dirk 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi man 55 +
Bi man op zoek naar gelijkgestemde , liefst 55 + die kan ontvangen in Leuven .ik ben 59 183 cm , 100kg . Lul 16 . Hou van wederzijds rukken en pijpen , tongzoenen , anaal vingeren en gevingerd worden , anaalspeeltjes , rimmen ,niet neuken bij mij , eventueel bij jou wel . Voor morgen zondag of overmorgen maandag . Hoe ouder hoe liever . Laat maar van je horen ! Travestie ook welkom !  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real Bottomīs/Trav/Versa ontvangen sīavonds?
Ben nog steeds opzoek naar eerlijke bottomīs die sīavonds kunnen vrij ontvangen ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren ben ik meestal vrij!Ik zoek ervarende leegzuigers,ik neuk graag indien gewenst is, gezocht ook voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,85,pik in stijf 17/5! Graag niet ver van Antwerpen!WIE ONTVANGT? No fake aub!  

Wie real Bottomīs/Trav/Versa ontvangen sīavonds?
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
lekker pijpen door travje
wie zin voor deze middag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

lekker pijpen door travje
Hete klink 41 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Grote harde gezocht om af te pijpen
Vandaag ben ik in de buurt van Anzegem, wie kan ontvangen en heeft zin in een lekkere, diepe en trage pijpbeurt? Lekker genieten tot je komt in of op mij. Graag netjes gewassen, Ik passeer, pijp je en ben terug weg, no questions asked Tot straks? X  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek gewillige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
kristien 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
sissy op zoek
Deze 51-jarige travestie sissy-slet uit Brugge verplaatst zich naar en voor dominante persoonlijkheden die haar op een duidelijke maar respectvolle manier duidelijk maken hoe een sissy zich dient te gedragen. Ik gedraag me naar uw wensen, kleed me op uw advies. Mondje en kut zijn getraind en bruikbaar voor wat u maar in gedachten hebt. Ik ga meestal gekooid door het leven. discretie en hygiëne staan voorop, geschoren waar het moet. Stats 51/170/78 is uw interesse gewekt? dan lees ik het graag in een antwoordje van meer dan 1 zin, waarin je je ook even voorstelt wie je bent, wat je wilt en wat je ervaringen zijn. Verwacht niet dat ik over een uur met mijn benen wijd open lig. Ik heb ook een agenda en moet dit kunnen plannen  

sissy op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10