Zoeken naar top voor nu

Uw zoekactie voor top voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Danny 43 jaar Limburg - Overpelt
Speld in een hooiberg
Gehuwde bi(slet)bottem zoekt (vaste) top regio Noord Limburg die kan ontvangen en mij refelmatig wilt doorpalen. Bij interesse laat mij wat weten voor meer info  

Speld in een hooiberg
gisteren
Ikke 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke top zin in sauna berchem morgenmiddag?
Hey, is er geen leuke top die met mij naar sauna in berchem wil gaan morgenmiddag? Jaren geleden ...  
gisteren
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Nudist naturist …
Verzorgde naturist bi 54 1m82 89 15 5 intiem geschoren bottom zoekt idem top die ook graag naakt loopt en die kan ontvangen .samen genieten zowel binnen als buiten , naakt strand sauna etc .  
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Zelf wil ik niet klaarkomen. Pijpen zeker in het begin ook safe met condoom. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust xxx  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat regio Middelkerke
Jammer dat er zoveel fake zijn. Zoek al geruime tijd naar vaste seksmaat, enkel voor de seks en vriendschap dus niet naar een relatie. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single en kan op bepaalde dagen en uren ontvang voor real seks. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat regio Middelkerke
dreamer 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Bottom gezocht oostende
Ben zelf 51j/173cm/86kg , Top zoekt bottom uit Oostende voor regelmatig contact.  

Bottom gezocht oostende
Bi bottom 32 jaar Antwerpen - Schilde
Bi bottom
Hallo, ik ben een bi bottom in hetero relatie. Ik heb 2 eerdere ervaringen met een man. Ik zoek een vast contact die mij kan ontvangen om regelmatig mee af te spreken! Het liefst al morgen overdag zou ik willen afspreken! Ik zoek een top met minimaal 17cm of groter. Ook sta ik open voor een crossdresser! Reacties met foto en gsm nummer worden altijd beantwoord! Hopelijk tot morgen!  

Bi bottom
Bi bottom 32 jaar Antwerpen - Boechout
Discrete bear top gezocht voor late avond vandaag
Ik zoek voor vanavond nog een bear type top met stevig materiaal die me wil komen afneuken vanavond/vannacht. Wel discretie en ik zoek voor eenmalig tenzij het supergoed is. Mijn stats zijn 30j 1.70m 70kg 16cm en hou van pijpen , geneukt worden (safe), toys, poppers , trio, gangbang, plas, spit, daddies, crossdressing , koppel mv, vrouwen... geen getong en geen lange dates. Dus ook koppels, vrouwen, travjes mogen reageren. Enkel duidelijke reacties met wat je wil doen en stats krijgen reactie. Geen dwaze opmerkingen aub.  

Discrete bear top gezocht voor late avond vandaag
gisteren
Student 18 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
M18 slaaf zoekt vaste dom/top
Ik (m18) ben op zoek naar een dom/top voor regelmatig. Je moet in staat zijn om naar gent te verplaatsen of in gent te ontvangen. Alles is bespreekbaar.  
gisteren
Ikke 56 jaar Limburg - HASSELT
Pijpdate
Single bi top is op zoek naar vast maatje om elkaar te pijpen en bij klik kan meer( voor jong presentje) reactie met onherkenbaar fotoke is pluspunt, fakers gelieve je te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10