Zoeken naar stel voor

Uw zoekactie voor stel voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hot 59 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
pijpen en slikken
Ik ben nu alleen in een leegstaand huis in Maldegem. Ik loop hier rond met veel pijpgoesting. Wie komt er nu langs om zijn zaad door deze onderdanige pijper te laten slikken. Ik ben onderdanig en doe wat je vraagt. Iemand zin om in mijn mond klaar te komen? Heet voorstel? Date is voor nu  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
john 67 jaar Limburg - Riemst
vanavond
op zoek naar een leuke avond cardate of bij jouw sta geil en zoek een plek voor sex en wie komt die stel ik niet teleur laat wat horen en een fotooke altijd antwoordt. geile likjes  

vanavond
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie pijpt mij
Ik zoek liefst een oudere man die kan ontvangen of cardate doen om mij eens goed te pijpen. Ben slanke man, intiem geschoren, met een mooie pik. Ik geniet erg graag vaan een pijpbeurt. Indien gewenst speel ik ook met jou pik. Doe maar een voorstel.  
Eerste keer 28 jaar Antwerpen - Schoten
Gebonden man zoekt eerste keer
Ik ben een gebonden man 28j, 1m70, 70kg, die voor 't eerst een keer geneukt wilt worden. Ik ben enkel ervaring met pijpen en een dildo in men kontje maar wil eens (safe) het echte ding (begin juli). Ik zoek iemand die kan ontvangen (liefst bi) en die zen tijd neemt om eerst elkaar online te leren kennen. Fantasieën, ervaringen, foto's... delen via mail of discord voordat we de stap zetten naar afspreken en meer te doen. Ik ben niet vrouwelijk dus als je dat zoekt, sorry. Stel jezelf effe voor (leeftijd, ervaring, locatie, fantasie...) en we zien wel wat er van komt.  

Gebonden man zoekt eerste keer
Try-out 41 jaar Waals-Brabant - Waver
Op hotel te Waver
Ik zoek mijn 1e ervaring ikzelf 42 191 86 normaal gebouwd (klein buikje), kaal met baard, eerder bottom ingesteld(wil ik proberen) ik kan ontvangen na 23u Doe mij een voorstel met foto , anders prullenbak  
Sletje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Slet zoekt Arabische of Turkse mannen
Ik ben opzoek naar geile Arabische mannen die me willen neuken. Alles is bespreekbaar zolang er wederzijds respect is. Andere moslimmannen zijn ook zeker welkom. Graag stel ik mijn mond en kont ter jullie beschikking. Ik zou jullie graag verwennen. Zelf sta ik open voor trio's en gangbangs. Ik ben dertig jaar en gewillig.  
pijperke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10